Haar inkomen haalt ze niet alleen uit het handballen. Ze is ook een populaire influencer. Zo heeft ze een eigen website waar ze schrijft over reizen, haar leven en sport. Inmiddels heeft ze al zo’n 25 duizend volgers verzameld, maar dat gaat natuurlijk alleen nog maar groeien. Tevens heeft ze een webshop met sieraden en heeft ze haar bachelor Criminologie gehaald. Beauty and the brains dus. Helaas voor de kapers op de kust, Nathalie Hendrikse is al bezet en woont met haar vriend in Duitsland.

Een succesvolle loopbaan als handbalster

Nathalie Hendrikse begon met handbal bij VOC Amsterdam toen ze slechts vier jaar oud was. Vanaf toen ging het steeds beter met de loopbaan van de blondine. In 2017 won ze bijvoorbeeld het Nederlands kampioenschap. Ook speelde ze meerdere Europese bekerwedstrijden. Na dat succesvolle kampioenschap vertrok ze uit Nederland en ging aan de slag bij Gjerpen HK Skien in Noorwegen. Twee seizoenen later maakte ze weer een overstap. Ditmaal naar Duitsland waar ze bij de handclub Neckarsulmer Sport Union in de Bundesliga de sterren van de hemel speelt. We kunnen haar overigens wel de vrouwelijke Arjen Robben noemen want ook Nathalie staat op de rechterflank, en is linkshandig/benig.

Het Instagram-profiel van Nathalie Hendrikse

En na al deze verhalen over het leven van Nathalie Hendrikse, kunnen we je natuurlijk niet achter laten zonder wat foto’s van de mooie Nederlandse sportvrouw. Check it out:

Oh en trouwens, Nathalie Hendrikse is niet de enige knappe handbalster. Kijk maar eens naar de 10 leukste Instagram foto’s van Tess Wester.