Jutta Leerdam heeft haar vakantie verdiend

De 24-jarige Jutta Leerdam weet zich iedere keer weer te bewijzen op het ijs door fantastische prestaties neer te zetten. Ook dit seizoen was enorm succesvol voor haar. Zo won zij vijftien wedstrijden op haar favoriete afstand, de 1000 meter, en werd zij op deze afstand uiteindelijk voor de tweede keer op rij wereldkampioen bij de WK afstanden in Thialf. Al met al valt er dus veel te vieren voor de blondine en dat doet zij dan ook door heerlijk tot rust te komen. Zo heeft zij het vliegtuig gepakt naar het Amerikaanse Miami, waar zij een aantal dagen vertoefd heeft om vervolgens door te reizen naar het Mexicaanse NĂ´made Tulum. Hier zien wij haar niet in haar schaatspak, maar is zij veelal te zien in zomerse outfits die zij maar al te graag met haar volgers deelt.

Naast haar succes op het ijs is Jutta namelijk ook razend populair op Instagram. Hier heeft zij inmiddels 4 miljoen volgers weten te verzamelen die zij regelmatig voorziet van de meest sportieve content op de schaatsbaan. Ook deelt ze filmpjes waarbij zij aan het trainen is om haar bloedmooie figuur in shape te houden. Eerder zagen we haar in Miami al aan haar conditie werken in een strak sporttopje en nu is het weer raak met zo’n leuk vakantie kiekje. Jutta laat namelijk alle hoofden op hol slaan met een foto op haar Instagram Story in een spannend badpak.

Op de foto is te zien dat Jutta een prachtige strakke taille heeft en getrainde benen door haar sport. En dat in combinatie met haar prachtige blonde haren en zonnebril levert een fenomenaal resultaat op. Zie hieronder de bloedmooie foto van Jutta Leerdam in een heel spannend badpak (bron: Instagram):

Jutta Leerdam-spannend-badpak