Het landhuis in ’s Gravenland van William Rutten

Vorig jaar oktober heeft William Rutten een poging gedaan om zijn landhuis te verkopen. Er waren bijna tot helemaal geen kijkers voor zijn landhuis, dus hij was genoodzaakt om de vraagprijs omlaag te doen. Misschien ook wel een beetje logisch aangezien hij maar liefst €2.000.000 voor zijn landhuis vroeg.

Uiteindelijk heeft hij zijn landhuis wederom te koop gezet, maar dan voor €1.850.000. Blijkbaar was deze verlaging niet genoeg voor de kopers. Rond februari dit jaar heeft hij zijn landhuis dan ook van de markt gehaald. Deze ‘teleurstelling’ heeft alleen erg weinig impact op hem gehad en blijkbaar is dit geen grote financiële drempel voor hem geweest. Rutten heeft namelijk een woonboerderij gekocht die zelfs nog meer waard is dan zijn niet verkochte landhuis.

 

De nieuwe woonboerderij in Eemnes

De nieuwe woonboerderij van William Rutten is een prachtig huis. Het is (natuurlijk) enorm groot, er is er veel daglicht door alle ramen en hij heeft zelfs nog een bijgebouw langs zijn huis. De woning zelf bestaat uit acht verschillende kamers, waaronder vijf slaapkamers en drie badkamers. William heeft naast zijn eigen woongedeelte ook een gastenverblijf met een eigen keuken. Je denkt vast en zeker dat het gastenverblijf in het bijgebouw zit, maar dat heb je fout. Het bijgebouw is een compleet andere ruimte. In het gebouw heb je een kantoorruimte, een slaapvertrek en een open keuken.

Welk bedrag heeft William Rutten betaald voor de woonboerderij?

Zoals hierboven vermeld, heeft William zijn eigen landhuis niet kunnen verkopen. Toch wel =bizar hoe hij dan toch de woonboerderij heeft kunnen betalen. Deze boerderij kostte namelijk €2.395.000. William Rutten heeft erg goed kunnen onderhandelen aangezien hij het huis nu voor €2.147.500 heeft gekocht. Zie hieronder meer foto’s of kijk op de website van BekendeBuren.

woning william rutten eemnes utrecht

nieuwe woonboerderij william rutten