De Nederlandse fotograaf William Rutten

Het landhuis behoort nu nog aan topfotograaf William Rutten. Zijn carrière begon toen Het Goede Doel vroeg of hij hun albumhoes wilde ontwerpen. De band brengt hem ook in contact met de Hitkrant, die hem op zeventienjarige leeftijd een baan aanboden. Door de jaren heen is hij niet alleen bekend bij de BN’ers, maar ook bij artiesten zoals The Red Hot Chili Peppers en Al Pacino. Daarnaast is hij bij het publiek bekend als jurylid van het RTL programma Het Perfecte Plaatje en als SBS Shownieuws deskundige.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten)

Zijn landhuis staat te koop op Funda

Het prachtige landhuis van de fotograaf bevindt zich in ’s Graveland en was ooit een post- en telegraafgebouw. Het heeft een woonoppervlakte van 596 vierkante meter, verspreid over twee verdiepingen en een kelder.

De advertentie op Funda vertelt ons dat de woning aan de Leeuwenlaan 6-8-10 maar liefst tien slaapkamers telt en drie badkamers. Ook is er een zeer royale werkruimte voor diverse doeleinden beschikbaar en kan je op het dakterras genieten van een geweldig uitzicht over de landerijen van Natuurmonumenten.  Aan ruimte dus geen gebrek.

Het landhuis heeft bovendien een achtertuin van 221 vierkante meter gelegen op het zuiden en een zijtuin. Zo kan je daadwerkelijk ieder moment van de dag de zonnestralen meepikken. Daarnaast hoef je nooit opzoek naar naar een parkeerplek, want er is genoeg ruimte om je auto op het terrein te parkeren. Om alles te beschermen is er ook nog eens een elektrisch toegangshek aanwezig. Ben je geïnteresseerd? Let dan wel op: het landhuis is een gemeentelijk monument. Dit betekent dat verbouwingen en veranderingen niet zo makkelijk gaan.

Wat is de nieuwe vraagprijs?

William Rutten had zijn pareltje te koop gezet voor 2 miljoen euro, maar moest deze noodgedwongen verlagen naar 1.850.000 euro. We keken op Funda en verzamelden even de beste foto’s van de woning (bron: Bekendeburen en foto’s via Funda):

funda 's gravelandfoto's landhuis 's gravenland

funda woning villa landhuis