Jutta Leerdam is dé sportieve sensatie van dit moment

Jutta Leerdam is uitgegroeid tot een sensatie in de Nederlandse schaatswereld en heeft al een fantastische carrière op haar naam. Zo heeft zij al vaak goud geschaatst op verschillende internationale kampioenschappen, deed zij mee aan de Olympische Winterspelen in Peking in 2022, waar ze de zilveren medaille won op de 1000 meter, en heeft zij het afgelopen jaar voor de derde keer de 1000 meter op het NK sprint gewonnen met de beste tijd ooit is neergezet.

Onlangs heeft Jutta weer een fantastische prestatie geleverd. Zo werd de blondine namelijk wereldkampioen op de 1000 meter. Een heerlijke afsluiter van het schaatsjaar van Jutta. Wij maken dan ook een diepe buiging voor de bloedmooie verschijning.

De blonde sportvrouw gaat als een speer op Instagram

Naast haar succes op het ijs is Jutta ook razend populair op Instagram. In vergelijking met andere schaatsers pakt Jutta haar carrière net even anders aan. Zo focust zij zich niet alleen op het sporten, maar ook op het bouwen van haar eigen merk. Dit doet zij door actief te zien op sociale media en het zal je dan ook niet verbazen dat zij hier inmiddels uitgegroeid is tot een van de grootste van het land.  Zo heeft zij inmiddels vier miljoen volgers weten te verzamelen, die zij regelmatig voorziet van de leukste sportieve foto’s in haar schaatspak. Maar Jutta deelt ook regelmatig filmpjes, waarbij zij aan het trainen is en hier kun je dan ook precies zien hoe hard zij moet werken om in shape te blijven.

Nu is het weer raak met zo’n training en heeft Jutta Leerdam haar volgers op haar Instagram Stories verrast met video waarop zij haar conditie op peil houdt door een rondje hard te lopen. Dit doet ze natuurlijk altijd in een goede outfit, dit keer in een strakke sport shorts en een gele top. Dit heeft dan ook een fenomenaal resultaat op geleverd en bewijst maar weer dat zij een van de mooiste sportvrouwen van Nederland is. Zie hieronder het filmpje van Jutta Leerdam (bron: Instagram):