Is deze woning in Aarlanderveen (Zuid-Holland) de ideale opknapper?

Er staat momenteel een hele bijzondere woning te koop op Funda. Het is een historisch huis gelegen aan de Dorpsstraat 30 in Aarlanderveen, Zuid-Holland. Deze ruime eengezinswoning is in 1922 gebouwd en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 169 m2. De woningwaarde van dit huis wordt geschat op 438.000 – 484.000 euro. De vraagprijs van de woning ligt een stuk lager, het huis wordt namelijk aangeboden voor slechts 275.000 euro. Wellicht is dit de uitgelezen kans om hem voor een zachte prijs op de kop te tikken.

Het is lekker rustig wonen in deze mooie buurt, de buurt is ook nog eens kindvriendelijk met redelijk veel gezinnen. Ook zijn er in Aarlanderveen Dorp veel voorzieningen en is het centrum van Aarlanderveen op loopafstand verwijderd van deze woning.

Wat heeft de Funda-advertentie te vertellen over dit huis?

De woning die nu op Funda staat bestaat uit vier kamers, waaronder drie slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet in de woning. De entree bevindt zich aan de zijkant van het huis, de grote woonkamer ligt aan de straatzijde en aan de achterzijde van het huis ligt de keuken. Vanuit de keuken kun je de achtertuin betreden. Naast de keuken tref je ook de badkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie kamers, de eerste kamer met aan de straatzijde twee ramen en een lichtkoepel in het dak is tevens ook de grootste kamer van deze verdieping. De tweede ruimte beschikt over twee zijramen en bij de derde kamer schijnt het daglicht door de gevel. Vanaf de achterzijde van deze woning kijk je uit over de achtertuinen van de nieuwe woningen.

Eén ding is zeker: deze woning is aan grote opknapbeurt toe. Voor de koper staat er dus nog een behoorlijk grote klus voor de boeg. Voor de verkoop van deze woning is het hele huis leeg gehaald om het voor de koper mogelijk te maken meteen aan de slag te gaan. Ben jij een beetje handig in het klussen en wel toe aan een nieuwe uitdaging? Misschien is dit dan wel het huis voor jou. Zie hieronder een paar foto’s (Bron: Funda):

Woning Funda Zuid Holland woonkamer

Woning Funda Zuid Holland keuken

Woning Funda Zuid Holland badkamer