Tom Egbers en Janke Dekker nemen afstand

Zijn vrouw Janke Dekker is namelijk de voorzitter van meldpunt MORES (meldpunt voor ongewenste omgangsvormen podiumkunsten-, televisie- en filmsector). Ook Janke is nu afgetreden als voorzitter. Zelf haalde zij uit naar de Volskrant naar nieuws over haar man. Zo zouden er in het stuk onjuistheden staan en beschuldigt ze hen van framing. Hieronder de video waarin Janke Dekker aan het woord is:

 

De woning in Huizen

Nu we weer helemaal bijgepraat zijn over het laatste nieuws over het stel, gaan we nu even een kijkje nemen naar hun huis. Janke en Tom wonen in de Gooische plaats Huizen (waar ook onder andere Linda de Mol woont). Het koppel heeft de twee onder één kap woning in 2020 gekocht. Heel erg lang wonen ze er dus nog niet. Het huis hebben ze destijds gekocht voor negen ton. Dit konden zij vrij gemakkelijk betalen aangezien ze daarvoor hun woning in Amsterdam verkocht hadden en daar 1,5 miljoen euro winst op gemaakt hadden. Dat is nou eens een lekker rendement.

Het huis van Tom Egbers en Janke heeft een woonoppervlakte van 220 vierkante meter. Het huis heeft zo’n vijf slaapkamers en gewoon één badkamer. De keuken straalt luxe uit en de twee hebben een gigantische tuin. Dit is overigens niet het enige huis van het koppel. In Amsterdam bezitten de twee ook nog een appartement. Bekijk hieronder een aantal foto’s of kijk op de website van BekendeBuren:

tom egbers huis woning in huizen modern