Een groeier of een bloeier?

Laten we eerst beginnen met wat deze termen precies zijn. Als je het over een groeier hebt, dan heb je het over een relatief kleine jongeheer in normale toestand. Wanneer je in de stemming raakt, zet de groeier enorm uit. Een bloeier is daarentegen in normale toestand altijd al realtief groter en zal niet heel veel groeien wanneer hij rechtop gaat staan.

Erachter komen of je nou een groeier of een bloeier hebt is nog best lastig. Aangezien sommige mannen zich in beiden kunnen vinden. Maar gelukkig geven doktoren nu het antwoord

Wat is de lengte?

Uit een onderzoek, dat werd gepresenteerd op het congres van de European Associaton of Urology in Milaan, kwam namelijk naar voren dat je een groeier hebt wanneer jouw jongeheer met 56 procent groeit wanneer je in de stemming raakt. Maar is dit niet voor iedereen weggelegd, want slechts 24 procent van alle mannen valt onder deze categorie. Daarnaast mag je jezelf een bloeier noemen als je jongeheer met maximaal 31 procent vergroot in de andere stemming. En ook dat komt niet vaak voor, want maar 25 procent van de mannen wereldwijd heeft hiermee te maken. De grootste groep mannen vallen dus in geen van beide categorie├źn.

De meeste mannen vallen dus in de ‘grijze zone’. Dit betekent dat je knuppel te veel groeit om een bloeier zijn, maar te weinig om uiteindelijk gezien te worden als een groeier. Ook is er een laatste manier waarop je kan onderscheiden welke van de twee je nou hebt. Hierbij kijk je naar de grootte in normale toestand. Een bloeier heeft namelijk een gemiddelde lengte van 11,3 cm, terwijl groeiers juist een gemiddelde lengte hebben van 8,8 cm. Om er dus voor eens en voor altijd achter te komen of je een groeier of een douche hebt, kun je dus echt alleen doen om hem even op te meten.