Jumbo lanceert Pizza worstenbroodje op de markt

Italiaanse keukenliefhebbers en Brabantse feestgangers opgelet. Jumbo kwam onlangs met iets dat nog nooit eerder werd vertoond. Hoewel het je misschien wat vreemd in de oren klinkt, is het altijd de moeite waard het geprobeerd te hebben. In de supermarkt is de keuze uit verschillende soorten pizza tegenwoordig enorm. Van pizza quattro formaggi tot aan pizza margherita. Hoewel er een eeuwenlange discussie lijkt te gaan over de ananas op een izzpa Hawa├», overtreft geen pizza de nieuwkomer. De supermarktketen uit Veghel spreekt van een ‘Brabantse Jubileum Editie’. Jumbo is honderd jaar geleden namelijk voortgekomen uit een groothandel in levensmiddelen, opgericht door Karel van Eerd. Hoewel de ene razend enthousiast zijn mening uitspreekt op social media, geeft de ander aan er geen meter bij in de buurt te komen.

Dit is overigens niet de eerste keer dat Jumbo kwam met een opvallend product. Vorig jaar kon menig supermarkt bezoeker de welbekende frikandel speciaal salade nog in de schappen tegenkomen. De worstenbroodjespizza maakt onderdeel uit van een speciaal oranje assortiment ter gelegenheid van de sportzomer. Deze campagne werd afgetrapt met een nieuw nummer van de Brabantse feestgangers Snollebollekes, die je ook wel zou kunnen kennen van hun hits Links rechts en Vrouwkes.

De prijs van het pizzaworstenbroodje

Durf jij een hap van deze bijzondere pizza te wagen? Het pizzaworstenbroodje van 460 gram ligt op het moment in de schappen bij de Jumbo bij jou in de buurt. Ben jij aan het lijnen of moet jezelf houden aan een dieet? Dan adviseren wij jou de pizza van 1200 kilocalorie├źn te laten liggen. Het pizzaworstenbroodje ligt in de schappen voor jou klaar en is voor een prijs van vijf euro te koop.

Kom jij tijdens het televisie kijken regelmatig de welbekende Jumbo reclames voorbij? Lees dan ook over het salaris van Frank Lammers per Jumbo reclame.