John de Wolf koopt luxe appartement in Rotterdam

Oud-profvoetballer John de Wolf begon ooit bij Sparta Rotterdam en heeft – na een paar jaar bij FC Groningen – met Feyenoord meerdere bekers gewonnen. Na Feyenoord heeft hij bij enkele andere clubs gespeeld, zowel in het buitenland als in de Eerste Divisie en sinds 2000 is hij werkzaam als trainer. Sinds 2019 is de Wolf assistent-trainer bij Feyenoord en het is dan ook niet zo gek dat hij een appartement in Rotterdam gekocht heeft.

 

John de Wolf trouwde recent-  na lang wachten – eindelijk met zijn verloofde Inge Zijdebos. De maatregelen zorgden er tot nu toe steeds voor dat het niet door kon gaan. In de aanloop naar zijn huwelijk viel John 15 kilo af. Nu kunnen de twee samen genieten van hun nieuwe appartement in Rotterdam.

Wat is er te vinden in het appartement?

Het appartement heeft een woonoppervlakte van maar liefst 161 vierkante meter. Je vindt het op de tweede verdieping van het appartementencomplex, dus er is ook nog eens een mooi uitzicht vanaf het balkon. Het appartement heeft grote ramen en kijkt uit op het park en het water waaraan het is gelegen.

De nieuwe woning van John en Inge is van alle luxe voorzien. Er zijn in totaal twee slaapkamers en één badkamer. Het hele appartement heeft een moderne, strakke uitstraling en woonruimte heeft een open strakke zwart-witte keuken.

john de wolf appartement woonkamer

Wat heeft John de Wolf betaald voor het appartement?

Aan een appartement zo luxe als deze hangt wel een prijskaartje. John en Inge hebben dan ook een flink bedrag mogen neertellen, al was het minder dan de vraagprijs. Ze betaalden 1.035.000 euro voor het appartement in plaats van de originele vraagprijs van 1.175.000 euro.

Overigens is John niet het enige bekende persoon in het appartementencomplex. Volgens BekendeBuren is Sarah van Soelen, de ex van Dré Hazes, een van hun buren. Ze kocht het appartement samen met André, maar ondertussen is het alleen van haar. Bekijk meer foto’s van de woning van De Wolf op de site van BekendeBuren.