Op Instagram is Nina met haar duizenden volgers ook al steeds populairder aan het worden. Zij zien daar gelukzalige beelden zoals het drinken uit een kokosnoot, verre reizen en flaneren in onze hoofdstad. Op haar website vertelt ze meer over haar werk als fotografe. Zo is te zien dat ze zowel foto’s voor tijdschriften, modemerken als eten geweldig foto’s kan maken. Daarnaast zijn portretten een specialiteit.

 

Tevreden klanten van de Nederlandse fotografe

Haar klanten zijn ondertussen erg tevreden over haar. Zo zegt Jamal: ‘Ik heb meerdere shoots gedaan met Nina en elke keer weer was het een fijne ervaring, ze voelt goed aan wat ik precies wil uitstralen en weet dat perfect in beeld te brengen. Kortom echt een aanrader!’. Ook Carmen Lorenza is zeer tevreden: Topfotograaf! Vanaf begin 2020 shooten wij met Nina. Ze weet goed wat de wensen zijn van de klant en denkt altijd mee over hoe je het beste resultaat krijgt onder andere met styling. Ook heeft zij een hele goede kijk op wat het beste bij de klant past qua stijl van de foto’s. Ze werkt snel en houdt alles goed in de gaten. Na een aantal samenwerkingen gehad te hebben blijven wij zeker met Nina samenwerken voor al onze fotoshoots. De foto’s worden ook op verzoek snel geleverd, wat enorm is voor een kledingwebshop!’

Nina Rietveld op Instagram

Hoewel Nina zelf veel andere mensen vastlegt op de mooiste plaatjes, is ze zelf ook een prachtige verschijning. Wanneer je haar Instagram bekijkt, dan zal het je direct opvallen.

Wij selecteerden een aantal foto’s van de Instagram van Nina Rietveld: