De struggle van dating apps

Degenen die in het verleden dating apps gebruikt hebben of er momenteel nog volop actief mee zijn, deze frustratie kennen jullie allemaal: het eindeloos swipen zonder maar één leuke match te hebben. En wanneer je wel eens een match hebt die je interessant lijkt, kom je er soms na een tijd chatten achter dat diegene toch niet echt een goede match met jou is. Eigenlijk heel zonde, want deze verspilde kostbare tijd krijg je nooit meer terug.

Of je nou verlangt naar een gezellige tijd of écht een serieuze liefde; een dating app gebruiken we allemaal om een goede match te vinden. Je hebt tenslotte de leukste tijd met iemand die het beste bij jou past. En juist hier komt de nieuwe dating app Vibe om de hoek kijken.

Waarom is Vibe een goede dating app?

Vibe heeft onlangs de 10.000 aanmeldingen bereikt en is nu te downloaden via de Apple App Store en Google Play Store. Het belangrijkste aan deze dating app is het unieke matchingsysteem. Je wordt namelijk met iemand gematcht op basis van jullie gemeenschappelijke interesses en voorkeuren aan potentiële dates, welke je invult door middel van een uitgebreide vragenlijst. Gebruikers krijgen een matchingscore te zien, welke kan variëren tussen de 0 en 100%. Effectiever kan bijna niet.

vibe dating app downloaden

Het mooie van alles is dat jij helemaal niet eindeloos naar links hoeft te swipen tot jij die hoge percentages op je beeldscherm krijgt. Integendeel. De beste match staat namelijk direct vooraan en is slechts één swipe verwijderd.

Dan is het moment eindelijk aangebroken dat jij (op papier) jouw perfecte match hebt gevonden. En nu? Trek die stoute schoenen aan en verstuur je match direct een date voorstel. Dit doe je dus al voordat jullie met elkaar gechat hebben. Wanneer je match het voorstel accepteert, heb je dus al direct een date gepland staan. Let’s go! 

Vanaf dat moment kunnen jullie met elkaar chatten. Zo kan je eerst toch nog even die magische flirt-skills van je in werking zetten om de ander alvast warm te maken.

interesses vibe dating app

De volgende stap: waar gaan jullie naartoe en wat gaan jullie precies doen? Dit kan best wel een stressvol onderwerp zijn, want je wil wel indruk maken op die ‘perfecte match’ van je. Don’t worry, Vibe’s got your back. De app is namelijk direct een ultieme date-gids en helpt jullie zelfs bij het uitzoeken van de leukste date-plekken in de buurt. Maar daar houdt het niet op. Ook worden verschillende activiteiten voorgesteld voor jullie date, zoals bolderen, wakeboarden en ziplinen. Dus heb jij een match met een avontuurlijk persoon, dan kan je dat rustige drankje bij de koffiezaak op de hoek gewoon skippen en direct op een sportieve date gaan.

Om te daten via Vibe dien je jezelf te abonneren. De verschillende abonnementsprijzen kan je vinden op de website van Vibe. We horen je al denken: waarom zou ik betalen voor een dating app? Maar er daar zit een positieve keerzijde aan. Vraag jezelf maar eens af: zou ik betalen voor een dating app als ik niet serieus wil daten? Nee hè? Dit zorgt ervoor dat alle gebruikers van Vibe serieuzer willen daten dan gebruikers van gratis dating apps.

date voorstel Vibe app

Per abonnement ontvang je een verschillend aantal ‘date credits’. Deze kan je inzetten om die leuke match van je op die onvergetelijke date te vragen. Mocht je date niet op komen dagen – wat we ons niet kunnen voorstellen als jullie score uitmuntend is – dan krijg jij je credit én een extra credit terug. Ook kan je extra date credits krijgen door vrienden uit te nodigen. Mochten jullie het tijdens het chatten toch niet echt ‘viben’ met elkaar, dan kunnen jullie tot 24 uur voor de date annuleren zonder gevolgen.

Kortom: deze dating app is te zien als een virtuele cupido die zo snel mogelijk raak schiet. Heb jij geen zin (en tijd) om eindeloos te blijven swipen en ben jij toe aan een nieuwe date? Meld je aan bij Vibe en wie weet zit jij binnenkort in een leuke bar of koffietent tegenover jouw ultieme match. Succes!

Donload de app via deze link

In samenwerking met Vibe