Russell was voorheen het vriendje van de Nederlandse Seychelle de Vries – het zusje van Formule E-wereldkampioen en Mercedes-reservecoureur Nyck de Vries. Tegenwoordig heeft Russell zijn oog echter laten vallen op Carmen Montero Mundt als zijn vriendin.

 

George Russell is dit jaar aan zijn eerste seizoen gestart namens het F1-team van Mercedes. De 24-jarige coureur mag na drie jaar bij Williams eindelijk aan de slag bij het topteam. De verwachtingen zijn nog steeds hoog ondanks het lange uitblijven van de promotie. Russell is de aangewezen man die het team op sleeptouw neemt zodra Lewis Hamilton ermee kapt.

George Russell zijn vriendin werkt in financiële sector

Carmen leek in eerste instantie geslotener over haar relatie met Russell op social media, maar intussen heeft zij haar Instagram-profiel openbaar gemaakt. Daarop deelt zij ook foto’s met haar geliefde. De Spaans sprekende Mundt geeft echter buitenom de vele vakantiefoto’s weinig prijs van haar privéleven.

Carmen zou volgens diverse bronnen een Britse nationaliteit bezitten. Uit haar LinkdIn-profiel komt naar voren dat zij, wonend in Londen, in 2021 afstudeerde aan de Universiteit van Westminster. Met een Bachelor in Business Management en Finance.

Carmen Montero Mundt – afgestudeerd en werkzoekend?

In december 2021 rondde zij haar Front Office-stage af bij Ruffer LLP. Ruffer houdt zich bezig met investeringsmanagement voor bedrijven, pensioenfondsen, goede doelen, financiële planners en individuele investeerders. Het is momenteel onduidelijk waar zij nu precies werkt.

Voor de up-and-coming F1-ster George Russell is de achtergrond van zijn vriendin, met specialismes in vermogensmanagement en financieel plannen, een handige bijkomstigheid. Zodra hij vaker teamgenoot Hamilton verslaat, kan hij geheid op een aanzienlijke salarisverhoging rekenen bij Mercedes.

Zie hieronder nog een aantal Instagram-foto’s van Carmen Montero Mundt: