De actrice speelt ook in I Am Legend

I Am Legend was een film waar je in 2007 haast niet aan kon ontkomen. Het speelt zich af in een post-apocalyptische wereld en combineert elementen uit de genres horror, sciencefiction en actiefilms. De regie lag in handen van Francis Lawrence en zoals al gezegd was de hoofdrol voor de vanwege het incident op de Oscars veelbesproken Will Smith.

 

Ook is de film een verfilming van het gelijknamige boek uit 1954 van Richard Matheson. Al sinds 1970 had Warner Bros. de rechten op de roman van Richard Matheson in handen en voor de hoofdrol werden eerst acteurs zoals Tom Cruise, Mel Gibson en Michael Douglas genoemd. Er was zelfs sprake van dat Arnold Schwarzenegger de hoofdrol zou krijgen. Uiteindelijk werd het toch Will Smith die de rol van Robert Neville op zich zou nemen. Dat werd een gigantisch succes want de film leverde bijna 600 miljoen dollar op in de bioscoop. Het plot gaat over een wereld die vernield is door een uitbraak van een virus. Hierdoor is een groot gedeelte van de mensheid uitgeroeid.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alice Braga (@alicebraga)

Ook een hoofdrol voor Alice Braga

Alice Braga speelt ook een grote rol in I Am Legend. In deze film is zij namelijk te zien als Anna Montez. Zij is een van de weinige mensen die de pandemie overleefd heeft. Samen met Ethan en Robert Neville probeert zij het tij te keren. De film met Alice Braga is net als Queen of the South te zien op Netflix.

Hieronder zie je de trailer van I Am Legend: