De loopbaan van Joel Beukers

Joel Beukers is bekend van zijn bedrijf Clean Nutrition. Dit bedrijf verkoopt supplementen en doet dat succesvol. Ook is hij een fitnessmodel, zo was hij onder meer te zien op de cover van Men’s Health. Daarbij predikt hij geen extreem gedisciplineerde levensstijl, zo mag je volgens hem best af en toe alcohol drinken.

Joel gaat een keer niet voor goud

Met het hoge vermogen van Joel Beukers kan hij zichzelf de nodige luxe bolides veroorloven. De Tesla Model S Plaid is de nieuwe toevoeging aan zijn wagenpark en de snelste van zijn hele collectie met een topsnelheid van 322 kilometer per uur. De razendsnelle Tesla voegt zich in een rijtje auto’s als de Mercedes-AMG G63 6X6 en de Audi R8 van Joel Beukers. We weten niet hoe groot de garage van Joel is, maar het kan zomaar eens tijd worden voor een verbouwing om dit allemaal te kunnen stallen. Opvallend: Joel gaat een keer niet voor goud, maar een Tesla in een neutrale kleur. Wie weet komt er binnenkort nog een lakbeurt?

Zie ook: Binnenkijken bij de droomvilla van Joel Beukers en zijn jaloersmakende mancave

In twee seconden vlamt de auto naar 100 kilometer per uur en met een vermogen van 1.000 pk is deze Tesla een echte krachtpatser, toepasselijk voor een fitnessmodel. Overigens moet Joel een flink bedrag op tafel leggen voor deze auto van het bedrijf met Elon Musk als CEO. De nieuwprijs van deze Tesla bedraagt namelijk minstens 136.090 euro. Check hieronder wat foto’s van Joel’s Instagram. Zo valt onder meer te zien dat hij heeft gekozen voor het crème-interieur, waarvoor hij een extra bedrag van 2.500 euro heeft moeten betalen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

In de comments zijn teksten van onder meer Arie Boomsma, Donny Roelvink en Charly Luske te lezen met respectievelijk ‘Knight Rider ook wel deze‘, ‘Schattig‘, ‘Dik🔥! De auto… niet jij 😂’