De carrière van Maxime Meiland

Maxime Meiland is 27 jaar en staat voornamelijk bekend van het Nederlandse televisieprogramma Chateau Meiland, waarin ze samen met haar familie ‘de Meilandjes’ gevolgd werd in Frankrijk. Voor het succesvolle programma won de familie de Gouden Televizier-Ring. Maxime verscheen in 2007 voor het eerst op televisie met haar familie in het televisieprogramma Ik vertrek. In mei 2021 maakte Meiland haar presentatiedebuut samen met haar zus Montana in hun eigen klasprogramma Petit Chateau.

Maxime is de jongste dochter van Martien Meiland en Erica Renkema. Op 7 augustus 2017 kreeg ze haar eerste dochter, destijds was ze alleenstaande moeder. Sinds augustus 2020 heeft Maxime een relatie met cameraman Leroy Molkenboer en samen kregen ze een dochter op 14 september 2021.

Maxime Meiland verkocht haar schitterende villa

Maxime Meiland verkocht haar villa na één jaar daar te hebben gewoond. Vervolgens koopt ze haar droomvilla met een korting van 120.000 euro. De woning stond te koop voor een vraagprijs van 2.295.000 euro en Meiland wist de villa te bemachtigen voor 2.175.000 euro. Netjes!

Haar huidige villa stond te koop voor 1.295.000 euro. Hoewel de prijzen op de huizenmarkt al aan het dalen waren, is ze er toch in geslaagd om de woning te verkopen voor 1.327.000 euro, dus 32.000 euro boven de vraagprijs. Maxime en Leroy kochten de villa in 2022 voor 1.2 miljoen en nog geen jaar later maken ze een winst van 127.000 euro.

Ben jij benieuwd naar foto’s en meer info? Bekijk dan de villa van Maxime Meiland in Noordwijk.

De koper krijgt hiervoor wel een prachtige woning met een woonoppervlakte van 239 vierkante meter. De villa beschikt over vijf slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over drie woonlagen en een mancave in het souterrain. Op de begane grond heeft de woning een L-vormige woon-eetkamer met een open haard, stenen vloer met vloerverwarming en openslaande deuren die je leiden naar de tuin.

De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers. Verder zijn er nog twee grote slaapkamers en een berging op de tweede verdieping aanwezig. En dit is nog lang niet alles.