Jennifer Lopez is weer terug bij Ben Affleck

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn weer dolgelukkig samen. Zo’n twintig jaar geleden – van 2002 tot 2004 om precies te zijn – waren de twee beroemdheden al een stelletje. Echter strandde het huwelijk van de twee door enorme media-aandacht. Nog niet zo lang geleden, in april 2021, werd J.Lo vrijgezel en binnen no-time sloeg Ben Affleck toe; en met succes.

De twee zijn nu dus weer officieel samen en de zangeres deelde op haar Instagram-profiel een foto waarop ze een kus gaf aan de acteur. Zie de desbetreffende foto hieronder (drie keer naar rechts swipen):

Jennifer Lopez en haar ex-man Alex Rodriguez besloten dus om zonder elkaar verder te gaan na een huwelijk van vier jaar.  ‘We hebben ons gerealiseerd dat we beter zijn als vrienden en kijken ernaar uit dat te blijven. We zullen blijven samenwerken en elkaar ondersteunen bij onze gedeelde bedrijven en projecten. We wensen elkaar en elkaars kinderen het beste. Uit respect voor hen is de enige andere opmerking die we te zeggen hebben, iedereen te bedanken die vriendelijke woorden en steun heeft gestuurd.’ Helaas voor voor Rodriguez, maar J.Lo lijkt geen last meer te hebben van liefdesverdriet.

J.Lo is dolgelukkig en schittert op Instagram

Dat Jennifer Lopez weer goed in haar vel zit, dat kan je zonder enige twijfel zien aan haar recente Instagram-foto’s. De ene na de andere foto in bikini wordt op haar account geplaatst en ze bewijst dat schoonheid geen leeftijd kent. Vooral haar foto van vier dagen geleden liet ons even op het puntje van onze stoelen zitten. Je kan zien dat de 52-jarige zangeres volledig aan het genieten is op een jacht. Dit doet ze in een (redelijk kleine) gele bikini, waarop haar figuur er waanzinnig op staat.

Zie de desbetreffende foto op de Instagram van Jennifer Lopez hieronder (klik ook even op het pijltje naar rechts op de foto):