Acteur Ben Affleck loopt een blauwtje op

Het zat onlangs niet echt mee bij acteur Ben Affleck. De 48-jarige Affleck, die je onder andere zou kunnen kennen van de wereldberoemde films Batman v Superman: Dawn of Justice, Good Will Hunting, Zack Snyder’s Justice League en The Flash, waagde zijn liefdesleven op te pakken en deed een poging succesvol te scoren op een dating app. De acteur leek zijn oog te hebben laten vallen op TikTokker Nivine Jay, die niet zeker was over de echtheid van zijn profiel. Hoewel de twee een match leken te zijn, verwijderde de 29-jarige Nivine hun connectie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ben Affleck (@benaffleck)

Nadat ze haar match had verwijderd stuurde Affleck haar een video via Instagram om te bewijzen dat het daadwerkelijk ging om zijn profiel. Met de tekst “Nivine, waarom heb je de match verwijderd? Ik ben het, Ben Affleck.” Dat ook het date leven van een celebrity er niet altijd rooskleurig uitziet, dat bewijst deze actie maar weer.

Commotie rondom de situatie met Nivine Jay

Niet veel later liet de TikTokker iets van zichzelf horen. “Ik ben hier aan het denken aan die keer dat ik een match had met Ben Affleck op Raya en dacht dat het vals was.” Raya is een bekende exclusieve datingapp, voor bekendheden die opzoek zijn naar de liefde. De situatie tussen Ben Affleck en TikTokker Nivine Jay zorgde voor heel wat onrust bij de fans. Een bekende actrice reageerde met “Ik heb mijn goede vriend Ben Affleck ooit gezegd om geen berichtjes naar vrouwen te sturen op Instagram, en om zeker niet ‘Ik ben het’ te zeggen, alsof je een maffiabaas bent.”

@nivinejaySorry Ben 🥺🥱 #raya #benaffleck #dating #fyp♬ original sound – Amir Yass

Hoewel er heel wat hilarische reacties ontstonden, waren er ook mensen die het maar een vreemde actie vonden. Enkele volgers vroegen zich af waarom je als acteur contact zou opnemen met vrouwen die je afwijzen? De TikTokker reageerde hierop en gaf aan al deze negatieve reacties onzin te vinden. Nivine las over de opmerkingen waarbij volgers hem zouden benadrukken als een ‘engerd’. De Tiktokker suggereerde Affleck niet zwart te willen maken met de video met de opmerkingen “Ik maakte mezelf belachelijk, omdat ik dacht dat hij een catfish was. Het was grappig bedoeld.”