Een van de best bekeken series ooit op Netflix

DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story is officieel een van de best bekeken series ooit op Netflix. Alleen Squid Game en Stranger Things staan hier nog boven. Om dit te bepalen kijkt Netflix naar het aantal kijkuren van de serie in de eerste 28 dagen. Squid Game staat op één met 1,65 miljard kijkuren. De Zuid-Koreaanse dramaserie wordt gevolgd door het vierde seizoen van Stranger Things met 1,35 miljard kijkuren. Dit is daarom ook de best bekeken Engelstalige serie ooit op Netflix.

 

DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Een tijdje geleden was de Jeffrey Dahmer-serie al tweede in de meest bekeken Engelstalige series op Netflix. Ook gingen ze afgelopen week het vijfde seizoen van La Casa de Papel voorbij in de lijst. Nu staat de serie over de Milwaukee Cannibal op de derde plaats met maar liefst 824,2 miljoen kijkuren in de eerste 26 dagen.

Voor het eerst sinds de releasedate staat de serie niet op plek één in de top tien van de week. Het is van zijn troon gestoten door de angstaanjagend, waargebeurde serie The Watcher. Dit zouden Ryan Murphy en Ian Brennan niet heel erg vinden aangezien zij de makers van beide series zijn. Kortom, de beste mannen boeken veel succes in zeer korte tijd,

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Netflix US (@netflix)

Jeffrey Dahmer-documentaires zijn in één klap populair

Ook de Jeffrey Dahmer documentaires doen het goed op Netflix. Zo staat Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes nog maar net online en heeft het nu al 27,7 miljoen kijkuren. Het heeft daarmee de vierde plek weten te bemachtigen in de meest bekeken Engelstalige series van de afgelopen week. Door de hype rondom de seriemoordenaar is de kans groot dat ook deze hoger in de lijst komt te staan.