Jeff Bezos maakt indruk met gespierde torso

Jeff Bezos pronkte met zijn afgetrainde torso tijdens een zeilvakantie in St. Barts, daar werd hij gespot samen met zijn vriendin, Lauren Sanchez. De oprichter van Amazon liet even zien dat hij wat tijd heeft doorgebracht in de sportschool.

Met zijn geschatte vermogen van $210 miljard heeft Jeff Bezos in november een landgoed in Hawaii gekocht. Het landgoed kostte maar liefst $78 miljoen en het lijkt erop dat Bezos zich helemaal heeft ingeburgerd.

Hij kreeg bij zijn nieuwe Hawa├»aans pand drie gebouwen en een priv├ęstrand. Kortom: Jeff Bezos heeft alle rust voor zichzelf.

Bezos en zijn vriendin Lauren Sanchez

Het verliefde stel heeft in januari 2019 openbaar bekend gemaakt dat de twee een relatie hebben. Op de boot lijken Bezos en Sanchez nog erg verliefd. Af en toe een arm om elkaar heen of een hand op het been van de ander. Eerder deze week werd het paar gezien tijdens een wandeling op het eiland.

Samen zijn ze eerder al op vakantie geweest in St. Barts. In 2019 kregen ze gezelschap van de 20-jarige zoon van Sanchez, Nikko Gonzalez.

De gespierde zakenman heeft afgelopen jaar ook een mega luxe jacht gekocht. Bekijk het superjacht van Bezos.