Het liefdeskoppel Sanchez en Bezos

Wanneer we de roddelpers dus moeten geloven is Lauren Sanchez de nieuwe liefde van Jeff Bezos. Alhoewel de dame in kwestie nog is getrouwd met Hollywood-manager Patrick Whitesell lijkt dit haar niet te weerhouden. De twee tortelduifjes zijn al hand in hand gespot met elkaar door de National Enquirer. Een meevallertje in het verhaal; Sanchez en Whitesell zijn sinds de herfst uit elkaar en leven ook niet meer samen.

Het leven van Lauren Sanchez

Sanchez begon haar carrière als stagiaire bij LA Channel 13. Voordat ze mede-anchor werd bij Good Day LA werkte ze als presentatrice bij verschillende nieuwskanalen. Ook heeft ze in meerdere films en tv-series gespeeld als nieuwslezers zoals The Fantastic Four, The Day After Tomorrow en Fight Club.

Lauren Sanchez heeft echter nog meer talenten waar menig mens jaloers op is. Zo is ze ook een gediplomeerd vliegtuig- en helikopterpiloot. Sanchez weet deze twee onlangs perfect te combineren in haar bedrijf Black Ops Aviaition. Dit is een filmbedrijf voor de luchtmacht, dat door vrouwen wordt geleid. Hier heeft ze al diverse grote opdrachtgevers binnen gesleept zoals Fox, Netflix en Amazon.

Mocht je nou ook verrijkende ambities hebben om veel geld te verdienen dan zijn deze boeken zeker de moeite waard om eens te lezen.