De carrière van Peter van der Vorst

Peter van der Vorst begon met presenteren. In 1995 verscheen Van der Vorst voor het eerst op de Nederlandse televisie als presentator. Hij presenteerde samen met Ursul de Geer het programma Showtime. Na dat programma volgden er meer programma’s zoals The Big Entertainment ClubDe 10 en Geen cent te makken. 

 

De landelijke bekendheid kreeg Peter toen hij royaltydeskundige werd bij het programma Van Koninklijken Huize. Later kwam van der Vorst als royaltydeskundige vaak aan de desk staan bij RTL Boulevard, later ook als presentator. Als presentator had hij ook zijn eigen programma, Van der Vorst ziet sterren, maar daar is Peter in 2019 mee gestopt.

Doordat Van der Vorst in het voorjaar van 2019 Erland Galjaard opvolgde als programmadirecteur bij RTL, werd er besloten dat Van der Vorst door zijn nieuwe functie niet meer als presentator te zien zou zijn. Wel heeft Peter in het bij RTL Boulevard een eenmalig comeback gemaakt bij het 20-jarig jubileum van RTL Boulevard.

De woning in Abcoude

De voormalig presentator woont samen met zijn man Willem Alexander. Komt die naam je bekend voor? Onze royaltydeskundige heeft het wel goed uitgekozen, met Willem Alexander zijn voornaam en Peter zijn koninklijke achternaam. Samen wonen de twee in een mega woning in Abcoude. In Abcoude wonen ook andere bekende Nederlanders, waaronderTrijntje Oosterhuis en Eva Jinek.

Het is overduidelijk dat er meerdere slaapkamers zijn, ook badkamers en natuurlijk een kantoorruimte. Wat niet te ontbreken is, is een gastenverblijf. Peter van der Vorst en zijn man zijn sinds het begin van de aankoop begonnen aan het renoveren van het huis. Het is een schitterend en mega pand.

Benieuwd hoe Connie Witteman haar woning heeft gestyled? Binnenkijken in het waanzinnige miljoenen appartement van Connie Witteman.