Heeft ze nog geen huurder gevonden?

Haar maisonnette stond te huur voor een prijs van 8500 euro per maand. Dus goedkoop is het niet. Het tweede appartement stond op de verhuurmarkt voor 8000 euro. Nu zijn we drie maanden verder en lijkt het erop dat Connie Witteman nog steeds geen huurder heeft gevonden, voor beide appartementen niet.

De twee appartementen zijn nu uit de verhuur gehaald, zonder dat er bij de advertentie ‘verhuurd’ vermeld stond. Een grote kans is dat Connie witteman de appartementen voor deze prijzen niet te verhuren kreeg.

Connie Witteman haar miljoenen appartement

Een van de twee appartementen ligt aan de PC Hooftstraat. Deze zeer luxe maisonnette was te huur gezet voor een prijs van 8500 euro per maand. Wat daar ook nog bij komt voor de nieuwe huurder dat er een eenmalige waarborgsom is van 17.000 euro. Bizar.

Maar wat krijg je voor dit geld? Voor dit geld huur je een optrekje van internationale allure met een totale woonoppervlakte van 155 vierkante meter. De woonkamer is 94 vierkante meter met een romantische open haard en zit aan de zeer luxe open keuken. De keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur. Het optrekje van Connie Witteman heeft twee slaapkamers, twee badkamers en een ruime kleedkamer.

Het appartement heeft verder ook leuke details, zoals dat de verlichting, de gordijnen en jaloezieën op afstandsbediening werken en in alle kamers muziek is. Verder vind je in ieder vertrek flat screen tv’s en in alle vertrekken kun je genieten dankzij een geïntegreerd B&O muziek systeem.

Ook heb je uitzicht op het Vondelpark en kan je de auto onder het complex parkeren. Last but not least wordt het miljoenen appartement ook gemeubileerd verhuurd. Je kan er dus zo in.

Zie hieronder een aantal foto’s van de woning:

Binnenkijken in het waanzinnige miljoenen appartement van Connie Breukhoven

Binnenkijken in het waanzinnige miljoenen appartement van Connie Breukhoven

Bekijk de site BekendeBuren voor meer foto’s van het appartement.

Check ook Dionne Stax koopt luxe appartement in Amsterdam Oud-Zuid.