Het appartement van Dionne Stax

Het appartement dat ligt in Amsterdam Oud-Zuid, is gelegen op de eerste verdiepingen en is onlangs gerenoveerd. Het optrekje heeft drie balkons en is 85 vierkante meter. Het is door de karakteristieken eigenschappen en de originele details, zoals de hoogte van het plafond, de erker en de eikenhouten vloer, een lekker huiselijke woning.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en is te bereiken via een entree met een eigen opgang. Aan de voorzijde van het appartement ligt de gezellige woonkamer met een marmeren schouw. De woonkamer wordt van de woonkeuken gescheiden door middel van deuren met glas-in-lood.

De zwarte keuken heeft een speelse vloer en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de openslaande deuren in de keuken kom je bij het zonnige balkon van ca. 11m2.

De master bedroom is gelegen aan de voorzijde van het appartement en heeft toegang tot een balkon. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met regendouche, een ligbad en kranen van het Italiaanse designmerk Gessi.

Het appartement ligt op een centrale plek in het populaire Oud-Zuid. Het Vondelpark, het Valeriusplein en de gezellige Cornelis Schuytstraat zijn allemaal in de buurt.’

Kijk voor meer foto’s en een video van de woning van Dionne Stax op de website van BekendeBuren.

Benieuwd naar meer woningen van Bekende Nederlanders? Bekijk dan eens de ongekend luxe villa van Wesley Sneijder in Ibiza. Deze staat voor een aardig bedrag te koop en is een ultieme droomwoning.