‘The apartment of the future’

Jeremy Cohen, een bekende fotograaf, laat op zijn TikTok -ccount een bijzonder appartement zien. Dat blijft niet onopgemerkt. Meer dan 601.000 likes en 4500 reacties. Waarom is het appartement dan zo bijzonder? Het is the apartment of the future, beweert Jeremy. Met een uitschuifbare kast met inloop en een uitschuifbaar bureau moet dit de wel de toekomst worden van het wonen. Het mooiste van het hele appartement is het bed dat langs de muur naar beneden komt. Je zou denken dat het penthouse van een groot oppervlakte voorzien is, maar dat is alles behalve waar. Juist omdat de meeste dingen uitschuifbaar en compact zijn, heeft het niet veel ruimte nodig. Het is precies wat je nodig hebt.

Vanuit het appartement kan je over heel de stad heen kijken. Met meters hoge ramen en ingebouwde ligging is dit de ultieme plek om even tot rust te komen. Het penthouse bevindt zich in New York en is vanaf deze week beschikbaar. De beelden volgen hieronder.

@jeremycohen Apartment of the future 🤯 The Ori Cloud Bed is the best part from @ori_living and is now available in NYC. #effortlesstransformation ♬ Sunny Day – Ted Fresco

Kijk jij je ogen uit bij dergelijke penthouses? Bekijk dan het duurste penthouse van Australië.