Jeff Bezos heeft het ultieme superjacht

Het schip van Jeff Bezos is echt een superjacht en is met zijn lengte van 136 meter een van de grootste schepen ter wereld. De boot is gemaakt door Lürssen. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van jachten voor de rijkste personen ter wereld.

Op het jacht van Jeff Bezos zijn drie verdiepingen te vinden en niemand hoeft zich tijdens de reis te vervelen. Het schip bevat een 12 meter lange zwembad en een wellnessruimte. Daarnaast heeft het ook een fitnesszaal met alle apparatuur die je nodig hebt om gespierd te blijven. Wanneer je lekker films wil checken, dan kan dat in de luxe bioscoopzaal en mocht je trek hebben, dan is er natuurlijk ook een luxe restaurant aanwezig voor een maaltijd waar je u tegen zegt.

 

Op het superjacht zijn ook twee helikopterplatformen te vinden en op het dek is genoeg ruimte om te doen en laten wat jij maar wil. De DJ’s kunnen dus worden overgevlogen met een helikopter, maar dit is nog steeds niet alles.

Voor noodgevallen is er ook een ziekenhuis op het schip aanwezig, die in directe verbinding staat met een ziekenhuis aan het land. Toch handig wanneer er ongelukken gebeuren. Ook het dive center klinkt spectaculair waar mensen met een olympische achtergrond je helpen met het nemen van een duik in de azuurblauwe zee. Eigenlijk zijn alle personeelsleden op dit schip op en top professioneel

Je kan dit superjacht zelfs huren

Heb je altijd al een keer willen leven als een van de rijkste mannen ter wereld? Dan hebben we goed nieuws. Dit luxe jacht kan je namelijk huren. Maar voordat jij al je vrienden belt, moeten wij er wel bij vertellen dat dit vier miljoen euro per week kost. Wij gaan dan toch meer weer verder kijken naar een opblaasboot of een kayak.