Een bekende Amsterdamse samensmelting

Het Amsterdamse kaas restaurant is onlangs geopend en heet Restaurant Smelt. Dit fantastische concept is ontstaan door een samenwerking van twee bekende horecagelegenheden: Café de Doffer en De Kaaskamer. Zij zijn al ruim 25 jaar overburen en besloten in de winter van 2021 om de handen ineen te slaan.

Een menu vol met kaas

Op het menu staat in koeienletters ‘kaasfondue’. De kazen, waaruit je zelf kan kiezen, zijn zorgvuldig samengesteld door De Kaaskamer. Bij de fondue krijg je vers brood van Bakkerij Mama en geblancheerde seizoensgroentes. Als je geen zin hebt in kaasfondue, dan is dit helemaal geen probleem. Ze serveren ook andere gerechten met verschillende soorten kaas.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Restaurant Smelt (@restaurantsmelt)

Ook kunnen de veganisten onder ons een aangepast menu krijgen met kaas gemaakt van gefermenteerde cashewnoten. Heb je ’s avonds geen tijd? Dan kun je ook ’s middags langsgaan voor de lunch. Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor de authentieke fonduetosti. Check de website van Restaurant Smelt voor meer.

Ben jij echt fan van kaas en wil je alle hotspots van onze hoofdstad ontdekken? Kijk dan ook het restaurant De Kaasbar in Amsterdam.