Kaasbar Amsterdam en Utrecht

De Kaasbar heeft twee verschillende locaties. Zowel in Amsterdam als in Utrecht kan je de vestigingen vinden. Bij deze restaurants kan je genieten van de lekkerste kazen. Het restaurant biedt 24 verschillende Nederlandse kazen die afkomstig zijn van kleinschalige boeren, die de kazen met de hand maken. De kazen worden geserveerd met veel verschillende pairings. Ook wordt er wijn aangeboden die perfect bij de kazen past om zo de ultieme ervaring te creëren.

Mocht je soms moeite hebben met kaas, de medewerkers zijn allemaal zeer gespecialiseerd en kunnen je alles vertellen over de kazen. De kazen zijn ook van mild naar sterk per groep gesorteerd om ervoor te zorgen dat je een goede keuze kan maken. Ook wordt er geadviseerd om van witflora naar blauwflora te eten voor de ultieme belevenis.

kaasbar amsterdam lopende band

Wat er bovendien heel uniek is aan deze gehele kaaservaring, is het feit  dat de kazen op een lopende band voorbij komen. Ja, je leest het goed!

De kaasplanken van Kaasbar Amsterdam

Fan van een goed gevulde kaasplank met een heerlijke fles wijn? Voor de beste kaasplanken moet je zonder twijfel hier zijn. Hier worden de kaasplanken goed gevuld en er wordt advies gegeven om dit het beste te eten. Zo worden de kazen op categorie ingedeeld, zodat je de perfecte kazen bij elkaar kunt proeven. Ook wordt elke kaas gecombineerd met een unieke garnering voor de ultieme smaakexplosie in je mond.

De wijn is ook zeer belangrijk bij een kaasplank, ook Kaasbar Amsterdam vind dit erg belangrijk. Daarom zullen zij ook de wijn adviseren die het allerbeste bij de kazen past. Bij de kaasplanken zitten ook andere lekkernijen zoals dadelbrood, crackers en water voor het neutraliseren van de smaak om naar de volgende kaas te kunnen gaan.

kaasplank eten

Kaasfondues

Zoals we net al zeiden, smelten Kaasbar Amsterdam en De Kaaskamer (letterlijk) samen voor de koude wintermaanden. Daarom is er speciaal door De Kaaskamer een selectie van drie overheerlijke handgemaakte kaasfondues samengesteld. De fondues worden allemaal geserveerd met een selectie aan crudité en stokbrood.

Er is een selectie gemaakt van drie verschillende kaasfondues: Zwitserse fondue, Truffel fondue en Hollandse fondue. Elke fondue heeft zijn eigen unieke kazen en zo vind je altijd een fondue die je lekker vindt.

Kaasbar Kaasfondue

Good to know: de kaasfondues zijn uitsluitend beschikbaar van zondag tot en met donderdag.

Je kan ook onbeperkt kaas eten

Een droom die uitkomt voor vele kaasliefhebbers: bij Kaasbar Amsterdam kan je namelijk onbeperkt kaas eten. Dit kan uitsluitend op zondag, dus let erop wanneer je gaat reserveren. Hier kan je reserveren bij Kaasbar Amsterdam.