De vriendin van Denzel Dumfries

Terwijl veel (internationale) voetbalsterren vaak om de meest verkeerde redenen het nieuws halen is het thuisfront van Denzel juist zeer stabiel te noemen. Geen vreemde uitspattingen of verhalen die de cover van de roddelbladen halen. Uiteraard is dat te danken aan zijn karakter, maar nog meer aan zijn vriendin Jaimy. Of het leeftijdsverschil erg groot is weten we niet, maar wel dat Jaimy het lekker druk heeft. Behalve dat ze sinds 2020 moeder is geworden, houdt zij zich ook bezig met haar eigen webshop en is ze in te huren als styliste en partyplanner.

Jaimy Kens op Instagram

De twee leerden elkaar kennen toen Denzel Dumfries nog aan het begin van zijn carrière stond. Tijdens zijn dienstverband bij Sparta sloeg de vlam over en sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Na een korte periode in Heerenveen is het gezin Dumfries echter helemaal gesettled. De kans bestaat echter dat de koffers binnenkort weer gepakt mogen worden.

Transfer geruchten

Die koffers zijn niet voor een welverdiende vakantie, maar de kans is groot dat Denzel volgend seizoen niet meer in Eindhoven te bewonderen zal zijn. Het laatste gerucht is dat Internazionale bijzonder veel belangstelling heeft voor de Nederlander. In Italië zou hij de gedroomde opvolger zijn van Achraf Hakimi. Een Italiaans avontuur zou dus ook een flinke verhoging van zijn inkomen betekenen. Gezien de goede contacten van zijn zaakwaarnemer, Raiola, zou de deal binnen handbereik zijn. Wat de toekomst voor de twee ook moge brengen, voorlopig zijn we niet alleen fan van Denzel, maar ook van Jaimy.