Daniel Ricciardo en zijn Lando Norris-tattoo

Even voor de duidelijkheid: het betreft (gelukkig) niet een echte tattoo, maar een makkelijk verwijderbare sticker. Voorafgaand aan de GP van Italiƫ op het circuit Monza besloot het team van McLaren even een stunt uit de halen. Zowel Daniel Ricciardo als Lando Norris vonden het een leuk idee om de pers te woord te staan met een opvallend plakplaatje in de nek en dit zorgde voor hilarische momenten.

Vooral de plakplaatjes op het lichaam van Daniel Ricciardo vielen op. Hij besloot om zijn lichaam vol te plakken met het gezicht van vriend en teamgenoot Lando Norris. Zie de Instagram-post van McLaren hieronder voor een aantal foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door McLaren (@mclaren)

Gedurende de persconferentie werd er natuurlijk gevraagd naar de sticker tattoo in de nek en op de armen van de Australische coureur. Hij zei er zelf het volgende over: “Ik heb het gezicht van Lando op mijn nek. We hebben een klein ding met het team gedaan vanmorgen. En, oh god. Hij ziet er verbrand uit. Hij heeft er ook een paar op zich. Dat zien jullie later wel”

Het getuigt in ieder geval van de nodige humor en luchtigheid in de koningsklasse van de racesport. Het geeft de sport toch net even die persoonlijke jeu mee. Genieten!