Denzel Dumfries zijn woning is van ongekende luxe

De rechtsback van PSV is de bezitter van een heerlijk penthouse in Barendrecht. Dit is een recente aankoop geweest voor maar liefst 1 miljoen euro. Dit heeft hij echter niet in één klap betaald, er is namelijk een hypotheek gevestigd van 900.000 euro. De originele vraagprijs bedroeg 1.295.000 euro dus Denzel heeft een flinke korting afgedwongen. Net als in het veld laat hij zich (doorgaans) niet in de luren leggen.

Voor deze flinke smak geld heeft hij een penthouse met een woonoppervlakte van 220 vierkante meter. De woning bestaat bovendien uit twee lagen. Verder beschikt de woning over vijf kamers: drie slaapkamers en twee badkamers. Ook is alles voorzien van vloerverwarming. Natuurlijk is ook de keuken van hoge klasse en voorzien van allerlei inbouwapparatuur. Daarnaast beschikt het huis ook nog over een dakterras. Dit heeft een formaat van 100 vierkante meter.

Denzel Dumfries

Ook over parkeergelegenheid is goed nagedacht. Zo krijgt de aanvoerder van PSV bij het kopen van zijn penthouse de beschikking over twee parkeerplaatsen in de parkeergarage die onder het gebouw ligt.

Zo heeft Denzel dus een heel mooi penthouse, dat ook weer niet te decadent aanvoelt. Geen parkeergarage voor tien auto’s, geen tientallen slaapkamers, maar wel een heel mooi penthouse dat hem van alle gemakken voorziet. Wie binnen kijkt bij Denzel Dumfries ziet een erg stijlvol vormgegeven woning. Het zou niet vreemd zijn om het in een James Bond film te zien. Met kleuren als grijs, zwart en wit wordt een steriel, maar stijlvol effect gekweekt. Oordeel zelf maar even op basis van deze foto’s:

2370_denzeldumfriespenthouse_17 2370_denzeldumfriespenthouse_02 2370_denzeldumfriespenthouse_06

Check deze link voor meer foto’s.

Ook benieuwd naar de woning van Dusan Tadic, waar Denzel Dumfries tijdens de ontmoeting tussen Ajax en PSV ruzie mee had? Klik dan hier.