Deze vacature lijkt veel op de baan van je dromen

Een dozijn mensen is wat Airbnb dus nodig heeft. Waarom? Nou, ze willen graag een onderzoek uitvoeren. Vandaar dat ze mensen voor ongeveer een jaar in een Airbnb locatie in het buitenland plaatsen. Het maakt niet uit waarom je naar het buitenland wil. Het kan zijn omdat je aan jezelf wil gaan werken, je definitief wil emigreren of gewoon een jaar lang vakantie wil. Het is voor Airbnb belangrijk dat ze een diverse groep van mensen hebben. Vandaar dat het dus helpt als je een uniek verhaal te vertellen hebt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Airbnb (@airbnb)

Vervolgens moet je jouw ervaringen met Airbnb delen. Deze informatie wordt gebruikt om te innoveren. Airbnb heeft tijdens een onderzoek ontdekt dat maar liefst 75% van de werknemers openstaat voor verhuizen naar het buitenland. Daarom willen ze uitzoeken hoe het mensen bevalt als zij die kans krijgen terwijl ze verblijven in hun accommodaties. In de toekomst willen ze deze informatie gebruiken om het makkelijker te maken voor mensen om te emigreren met Airbnb. Iedereen mag overigens maximaal drie personen meenemen tijdens hun avontuur. Klinkt als een ultieme droombaan toch?

Wat biedt Airbnb precies aan?

In de toekomst kunnen we dus verwachten dat ze ook langdurige verblijven gaat aanbieden. Dit is anders dan Wat het bedrijf nou precies aanbiedt? Naast de gebruikelijke aanbevelingen van attracties en andere bezienswaardigheden, dekken ze de kosten van je verhuurlocatie en daarnaast ook nog eens het vervoer. Aanmelden voor deze ultieme droombaan kan via de website van Airbnb.