De Amsterdamse woning van Dusan Tadic

Dat blijkt namelijk uit het aanschaffen van woning in onze hoofdstad door de Serviër. Voor 2.2 miljoen euro is hij de trotse eigenaar van dit stulpje. Hij kocht deze woning in 2019, een jaar nadat hij bij Ajax neerstreek. Dit deed hij na een aantal jaar voetballen in Engeland bij Southampton. Daarvoor kwam Dusan Tadic uit voor FC Groningen en FC Twente. Daar is zijn liefde van Nederland blijkbaar zo gegroeid dat hij besloot een woning aan te schaffen in plaats van te huren. Op de vraagprijs van 2.295.000 euro wist hij nog een ton te besparen. Met 191 vierkante meter woonoppervlakte en een tuin van 51 vierkante meter heeft Tadic duidelijk een woning van de topklasse aangeschaft in Amsterdam.

Voor het miljoenenbedrag krijgt hij dus een flink veel bewegingsruimte. In het huis zijn vijf slaapkamers en twee badkamers te vinden die verdeeld zijn over twee woonlagen. Naast twee balkons kan Tadic ook heerlijk ontspannen in de flinke achtertuin. In de woonkeuken beschikt hij over allerlei inbouwapparatuur zoals een wijnklimaatkoelkast.

Als enige nadeel daarbij moet wel aangetekend worden dat hij niet over een eigen parkeerplaats beschikt. Daarvoor betaalt Tadic namelijk een parkeervergunning. Het is in ieder geval duidelijk dat Tadic nog vele jaren bij Ajax blijft vertoeven. Na zijn loopbaan gaat hij er waarschijnlijk zelfs de technische staf versterken. Met deze woning kan hij hier vol genot vertoeven. Hieronder zie je de foto’s verzameld.

1923_tadicajax_04 1923_tadicajax_03 1923_tadicajax_29 1923_tadicajax_02

De woning is erg mooi en ver boven Jan Modaal, maar het is niet op het level van deze villa in Vinkeveen van een zakenpartner van Drake. Ook de woning van Cristiano Ronaldo in Turijn mag er zeker wezen.