Deze nieuwe vriendin zit tegenwoordig op de bagagedrager van Gers Pardoel

Gers Pardoel heeft tegenwoordig een nieuwe vlam op zijn ‘bagagedrager’ zitten. Na een hele tijd in een relatie te hebben gezeten met zijn jeugdliefde Sélina van Gool, lijkt de 40-jarige Nederlandse zanger op het moment op een roze wolk te zitten van zijn nieuwe vriendin. Pardoel liet zijn oog vallen op een mooie verschijning die luistert naar de naam Ann-Sophie van Triel. Kort na het heropenen van de terrassen werden de tortelduifjes samen gespot bij verschillende zaken in België. Hoewel Gers en zijn nieuwe vriendin enige tijd de geruchtenmolen op volle toeren lieten slaan, bevestigde hij onlangs een relatie te hebben met de 25-jarige Van Triel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door GERS PARDOEL (@gers_pardoel)

Wanneer de vonk oversloeg, dat is nog maar de vraag. De twee leerden elkaar kennen door het social mediabedrijf van de brunette. Ze lanceerde een eigen campagne, waarmee ze de aandacht wilde trekken voor mentale gezondheid en ideaalbeelden van jongeren op social media. Daarnaast volgde Ann-Sophie de zanger achter de schermen van het 24-uur live-concert.

Wie is Ann-Sophie van Triel?

Ann-Sophie van Triel is niet een geheel onbekende in de media- en entertainment wereld. De knappe brunette had jarenlang een relatie met voetballer Tuur Dierckx, waarmee ze tijdens de relatie werd bestempeld als een van de knapste voetbalvrouwen. De 25-jarige Van Triel lijkt – als je het ons vraagt – te beschikken over het totale plaatje. Naast haar fantastische looks en mooie glimlach, heeft ze een eigen bedrijf genaamd Social Issue. Daarmee zet ze bedrijven, influencers, merken en bekende personen in de markt. En dat Ann-Sophie wel raad weet met social media en mooie plaatjes, dat blijkt maar weer. Ze beschikt over een Instagram account van ruim 12,6 duizend volgers. Haar volgers worden regelmatig verblijdt met de jaloersmakende vakantiebestemmingen, stijlvolle fotoshoots en hier en daar wat spiegelfoto’s.

Krijg jij ook geen genoeg van de mooie vriendin van Gers Pardoel, Ann-Sophie van Triel? Bekijk dan onze favorieten Instagram beelden van de knappe brunette hieronder.