Weet je maat

Om te beginnen is het belangrijk te weten welke maat je precies hebt. Dit geldt voor alle soorten broeken, van corduroys tot sweatpants, maar zeker ook voor de jeans. Door je maat te weten bespaar je ook nog eens tijd, die we tegenwoordig toch al niet zoveel hebben. Denk aan het passen, terugsturen en weer een andere maat bestellen. Nu is het zo dat de ene jeans maat 34 de andere niet is, maar over het algemeen komen de maten wel overeen. Wil je weten hoe je er slanker uit kunt zien? Check dan even deze 6 tips waardoor je er slanker uitziet.

Ken je stijl

Wat perfect staat op een paspop of bij je vriend, hoeft jou nog niet te staan. Iedereen heeft een ander type lichaam. Kom er dus eerst achter of jij je prettiger voelt in een skinny jeans of een wat losser model. Check de volgende stijlen om erachter te komen wat bij je past.

Jeans pasvormen mannen broeken MAN MAN

De skinny jeans

Perfect voor als je lang en smal bent. Hoewel de skinny is ontworpen om op de enkel te dragen, komen er steeds meer met een langere fit en gemaakt voor de strakste pasvorm. Vind je het lastig om een skinny te combineren? Een sneaker of toffe chelsea boots staan er perfect onder of kijk even naar dit artikel over hoe je een skinny jeans draagt.

 

Straight fit

Deze jeans is geschikt voor als je een ‘normale’ lichaamsbouw hebt. Niet te lang, niet te klein.┬áDeze klassieke jeans is perfect voor zowel een casual look als een dressed up look.

 

Tapered fit jeans

Deze soort jeans is een vorm van een slim fit. Het verschil is dat het kruis een stuk lager zit en dus ruimer is bij de bovenbenen. Dus wanneer je van jezelf weet dat je een skinny niks vindt omdat hij zo strak zit, zou je een tapered kunnen proberen. Door het lagere kruis is de tapered fit misschien niet geschikt voor een dressed up look, maar hij is perfect voor een casual look. Rol de pijpen van de broek tweemaal op en draag er een toffe sneaker onder. Zo match jij op de juiste wijze je broek en schoenen.

 

Check de retourvoorwaarden wanneer je jans online gaat kopen

Een belangrijk detail voordat je je jeans online besteld, is dat je de voorwaarden voor de retourzending goed hebt doorgelezen. Het niet naleven van deze voorwaarden kan er in resulteren dat je de jeans toch moet betalen, ook al is hij niet naar je wens. En dit wil je natuurlijk niet. Check deze voorwaarden dus even.