De acteur achter Denver in La Casa de Papel

De 28-jarige Jaime Lorente López speelt Denver in La Casa de Papel. Met zijn rol heeft hij sowieso de meest aanstekelijke en bekende lach van de serie. Maar wat je waarschijnlijk niet wist, is dat Denver in het dagelijkse leven een echt icoon is op het gebied van kleding en looks.

Veel mensen kunnen het al waarderen: hij heeft momenteel al 15,5 miljoen volgers op Instagram. En bij de vrouwen doet hij het ook goed, ondanks hij al een relatie heeft met een prachtige vrouw, maar daarover meer. Ben je trouwens al benieuwd hoe de rest van de crew eruit ziet? Zo zien alle acteurs en actrices van La Casa de Papel er in het echt uit.

denver

Andere films en series van Jaime Lorente Lopez

Sinds 2016 doet Jaime veel binnen te films en seriewereld. Hij speelt niet alleen in La Casa de Papel, maar ook in series als El secreto de Puente Viejo, El Cid,  Élite en in de Netflix film Gun City. Op Netflix kan je trouwens ook de film A quién te llevarías a una isla desierta zien, waarin hij een van de hoofdrollen speelt.

Hij heeft een relatie met een actrice uit La Casa de Papel

Denver heeft vanuit zijn rol grote stappen gemaakt. Niet alleen behaalde hij de successen met de serie, maar ook wist hij het hartje van Maria Pedraza te veroveren. Het onschuldige meisje die tijdens de overval in de bank aanwezig is als Alison Parker, oogt ineens niet meer zo onschuldig in de serie. Ze speelde ook al samen in de serie Élitedus waar ze verliefd op elkaar zijn geworden is niet helemaal duidelijk.

la casa de papel jaime

In het dagelijkse leven is Jaime Lorente Lopez een stijlvolle man

Ondanks dat zijn lach ontzettend aanstekelijk is, ziet hij er in het echte leven een stuk stoerder uit. Niet alleen kijkt hij wat zwoeler, maar is de kledingkeuze hartstikke modieus. De spijkerjackets, open overhemden, horloges en vooral stijlvolle pakken maken de outfit van deze legend helemaal af. Op zijn Instagram kan je zelf misschien wat inspiratie opdoen door het zien van de outfits van Denver uit La Casa de Papel.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Jaime Lorente Lopez (@jaimelorentelo) on

View this post on Instagram

Aquí, natural @julianhargreaves ❤️

A post shared by Jaime Lorente Lopez (@jaimelorentelo) on