Wie is Jade Anna van Vliet?

Jade Anna van Vliet, beter bekend als Jade Anna, is een Nederlandse YouTuber bekend van haar vlogs over lifestyle, cosmetica en mode. Al sinds 2015 is ze bezig met YouTube en later voegde ze daar Instagram en TikTok aan toe. Met miljoenen likes is ze daar enorm populair.

 

Ze koopt het huis van Romé Reinders

Het liefdesleven van Gio Latooy loopt niet op rolletjes. Na een eerdere relatie met Juultje Tieleman is ook zijn relatie met Jade Anna verleden tijd. Voor de 18-jarige blondine is dat geen reden om bij de pakken neer te zitten want ze heeft haar eigen woning gekocht. Hoewel ze pas net volwassen is, heeft ze nu al een maisonette in Heemskerk gekocht. De woning hadeen vraagprijs van 475.000 euro op Funda, maar we weten niet welk bedrag uiteindelijk op tafel is gelegd. Ze heeft het huis gekocht van Romé Reinders, een goede vriendin van haar.

Jade Anna vertelde erover op social media: ‘A Christmas present from me to me Juli 2023 krijg ik de sleutel van mijn eigen huis! Dit jaar afsluiten met op mijn 18e een eigen huis kopen had ik nooit durven dromen. Zo mega blij en trots & kan niet wachten op dit nieuwe avontuur ! Binnenkort deel ik alles erover met jullie, maar eerst even kerst vieren met de fam. Hele fijne feestdagen iedereen, wees extra lief voor elkaar. Hele dikke knuffel van mij.’

Yvonne Coldeweijer heeft de foto’s gevonden:

In een vlog legt ze meer uit over haar liefdesleven en nieuwe optrekje: