Wie kent haar ondertussen nou niet?

Als er iemand is die we niet meer kunnen wegdenken van sociale media, dan is het Juultje Tieleman wel. De leuke blondine staat al jaren in de spotlight. Een paar jaar geleden kwam haar doorbraak pas echt, toen zijn iee relatie kreeg met YouTuber Gio Latooy.

Haar Instagram bleef maar groeien en ook al snel besloot zij zelf actiever te worden op het internet. Ze startte haar eigen YouTube-kanaal waarop zij video’s plaatst over vakanties en met andere bekendheden. Na Gio gingen er geruchten rond dat Juultje het erg gezellig zou hebben met de YouTuber Don maar inmiddels zit ze in een relatie, met je raadt het al: nog een YouTuber. Koen (bekend van De Bankzitters) is haar huidige vriend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Een goedemorgen toegewenst van Juultje Tieleman

Ondertussen zijn we wel gewend dat Juultje graag onze dag beter maakt met spannende en uitdagende foto’s. De knappe blondine heeft niet voor niks al één miljoen volgers op Instagram en wij gaven haar een plek in de lijst met de mooiste Nederlandse vrouwen op Instagram.

Deze keer wist ze weer de aandacht te trekken met een knusse foto in een keuken. Leunend tegen het fornuis aan in een simpel wit shirt, zo gemakkelijk is het. Zonder bh en in haar ondergoed geniet Juultje van wat drinken. “Een hele goeie smorgens”, aldus Juultje. Nou, heel erg bedankt en jij ook natuurlijk! Bekijk de desbetreffende foto van Juutje hieronder (swipe links):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)