Schaatsster Irene Schouten is de Mooiste Sportvrouw van Nederland 2022

Er gingen al heel wat sportvrouwen haar voor: Lieke Martens, Joy Beune, Jutta Leerdam en Suzanne Schulting. De Nederlandse schaatssters vallen in de smaak, want dit jaar mocht Irene Schouten zich de titel Mooiste Sportvrouw van Nederland toe-eigenen. Die prijs kreeg ze van de mannen van FHM, die elk jaar een lijst met de mooiste vrouwen van Nederland samenstelt. Samen met de andere winnaressen mocht ze de award bij de uitreiking ontvangen.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FHM Nederland (@fhm_nederland)

Overigens is dit niet de belangrijkste prijs die Irene Schouten dit jaar heeft gewonnen. Ze sleepte op de Olympische Winterspelen maar liefst drie gouden medailles binnen, een ongekende prestatie. Daarnaast zette ze dit jaar ook nog eens twee Olympische records en won ze het wereldkampioenschap all-round. Ook won ze op zowel het NK als het EK afstanden maar liefst drie gouden medailles. 2022 is hét jaar van Irene Schouten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Schouten (@ireneschouten1)

Een intieme fotoshoot voor de FHM500

Natuurlijk kan na het winnen van een titel als Mooiste Sportvrouw van Nederland een fotoshoot voor FHM niet ontbreken. Die fotoshoot met Irene Schouten is dan ook te vinden in de nieuwe FHM500, maar ze geven wel alvast een voorproefje met een behind the scenes-video. In de video kun je zien wat voor mooie outfits Irene heeft aangepast voor de fotoshoot. Met een jazz-muziekje op de achtergrond poseert Irene op een bed, in een stoel en werkt ze haar make-up bij. Deze video kun je wel honderd keer bekijken en hij zal waarschijnlijk nog steeds niet vervelen. Om het resultaat te zien zul je de FHM500 moeten aanschaffen. In ieder geval is het vanuit de video duidelijk dat Irene net zo in haar element is voor een camera als op het ijs: