Wie is Jutta Leerdam?

We kunnen ons niet voorstellen dat je Jutta Leerdam niet kent. Maar goed, we zullen haar toch even aan je voorstellen. Jutta is een 23-jarige schaatsers met al veel successen op haar naam. Zo won ze op het WK in Salt Lake City in 2020 een gouden medaille op de 1000 meter. Onlangs won ze op de Olympische Winterspelen een zilveren medaille op de 1000 meter en kort daarna werd ze wereldkampioen op de sprint en op de teamsprint in Noorwegen.

 

Op dit moment komt Jutta nog steeds uit voor Worldstream, een team dat ze samen met haar vriend en schaatser Koen Verweij opzette. Echter heeft het schaatsteam Jumbo-Visma ook erg veel interesse in haar. Zal ze uiteindelijk haar huidige team verlaten om een nieuw team te gaan versterken?

Vakantie op Bonaire in beeld gebracht op Instagram

Het schaatsseizoen is te einde en dat betekent dat het tijd is voor vakantie. Ook Jutta vond dat het daar tijd voor was en besloot haar vrije tijd door de brengen op het zonnige Bonaire. Samen met haar familie, haar vriend Koen en enkele collega’s geniet ze van de zon.

Haar vakantie op Bonaire leverde voor ons een paar hele leuke kiekjes op waar wij maar al te graag naar kijken. Bekijk de vakantiefoto’s van de Instagram van Jutta hieronder:

We zien natuurlijk graag dat Jutta het naar haar zin heeft op vakantie in de allermooiste outfits. Maar toch kunnen we er niet omheen dat ze er ook fantastisch uitziet in haar Olympische pakje.