De carrière van de Undercover actrice

Hoe de 37-jarige actrice menig Nederlander afgelopen jaren vermaakte met haar rol in de Netflix-serie Undercover, was dit niet haar acteerdebuut. De brunette scoorde in 2004 een rol in soapserie Goede tijden, slechte tijden en bemachtigde een hoofdrol in de BNN-televisieserie B*tches. Anna Drijver mag zichzelf toevoegen aan de absolute top van de Nederlandse entertainmentwereld en verscheen onder andere met actrice Carice van Houten en Barry Atsma in de prijswinnende film Komt een vrouw bij de dokter.

Naast haar passie voor televisie en film stond Anna Drijver regelmatig model voor verschillende klussen en schrijft ze samen met Hanna Bervoets voor het tijdschrift Viva de column, waarin ze op een humoristische wijze de actualiteiten bespreekt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anna Drijver (@annadrijver)

Deze duizendpoot blijkt van alle markten thuis te zijn en beschikt over de beauty en de brains. Hoe menig Nederlandse televisiekijker in het tweede seizoen van de spraakmakende serie Undercover helaas afscheid moest nemen van de krullenbol, verschijnt ze regelmatig op onze Instagram tijdlijn en verblijdt ze haar volgers met de exclusieve kiekjes in haar leventje.

De Instagram van Anna Drijver

Waar actrice Anna Drijver zich bevindt, schieten de kijkcijfers als een raket de lucht in. Nederland smacht naar beelden van de Undercover-actrice en krijgt geen genoeg van haar prachtige uiterlijk en stralende glimlach. Hoe ze beschikt over het totale pakket en al heel wat carrièrehoogtepunten van haar lijstje heeft mogen afstrepen, blijft ze ook op social media niet onder de radar. De ambitieuze Anna deelt regelmatig de kiekjes van haar privéleven, haar geluksmomentjes en stijlvolle shoots op Instagram. Met meer dan negentigduizend volgers tovert de 37-jarige actrice een brede glimlach op ons gezicht en maakt ze deze tijd toch net iets verdraagzamer. Ben jij nou ook helemaal ondersteboven van deze ambitieuze actrice en heb jij nog niet genoeg van haar gezien? Wij hebben onze Instagram favorieten van Anna Drijver voor je op een rijtje gezet. Enjoy.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anna Drijver (@annadrijver)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anna Drijver (@annadrijver)