Makkelijk je abonnementen opzeggen

Het aanbod van abonnementen blijft groeien en het is daarom ook erg aantrekkelijk om overal een abonnement voor af te sluiten. Waar kranten en telecomproviders al vele jaren werken volgens dit model, begint het nu steeds meer uit te breiden naar andere industrieën. Hoewel het afsluiten van een abonnement simpel en eenvoudig kan, gaat het bij het opzeggen van een abonnement vaak mis. Hier is echter een oplossing voor. Xpendy helpt je bij het opzeggen van je abonnement zodat jij je de rest van de dag kan focussen op de dingen die écht belangrijk zijn.

Abonnementen aanbod wordt steeds groter

Aangezien consumenten de verkooptrucs van bedrijven steeds beter door gaan krijgen, worden bedrijven gedwongen op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden. Zo gebeurt het tegenwoordig vaak dat mensen online een gratis proefpakket bestellen en dan ongemerkt vastzitten aan een abonnement. Ook wanneer je als consument alleen al iets probeert op te zoeken op de website van een bedrijf, ontkom je niet aan alle abonnementen die worden aangeboden. Het proces om een abonnement af te sluiten is dan in de meeste gevallen vaak binnen een paar kliks geregeld. Echter, het probleem ontstaat wanneer je dit abonnement weer op wilt zeggen.

abonnement opzeggen

Als je op zoek gaat naar de gegevens om het abonnement op te zeggen, blijken deze vaak lastig vindbaar. Bedrijven weten deze in veel gevallen vakkundig lastig vindbaar te maken. Zelfs uit onderzoek is gebleken dat één op de drie bedrijven online opzeggen lastig of zelfs onmogelijk maakt. Het klopt dus wel dat er vaak al automatisch wordt gedacht dat het opzeggen van een abonnement een flink gedoe is. Echter, deze gedachte is vanaf nu verleden tijd. Door gebruik te maken van de online opzegdienst van Xpendy, ben je verzekerd dat je abonnement gemakkelijk en snel wordt opgezegd door middel van een aangetekende opzegbrief.

Abonnement opzeggen via een opzegbrief

Het opzeggen van een abonnement middels een aangetekende opzegbrief biedt veel zekerheid. Zo ontvang je als consument een bericht wanneer de brief verzonden en ontvangen is. Zo heb je dan bewijs dat jouw opzegbrief daadwerkelijk is ontvangen door het desbetreffende bedrijf. Hierdoor hoef je niet langer de discussie met bedrijven aan te gaan. Het opzeggen van je abonnement hoeft nu dus niet meer veel tijd in beslag te nemen en kan met 100% zekerheid.