1. Ga samen een weekendje weg

Een weekendje samen weg is natuurlijk altijd goed, vooral om jullie jubileum te vieren. Je kan kiezen voor een weekendje weg in eigen land, maar misschien ook wel naar een leuke plek in het buitenland. Voor de stellen met kinderen is dit misschien het ideale moment om even een weekend samen te zijn zonder de kids. Wat het nog leuker zal maken, is om het als verrassing voor je partner te houden. Deze leuke en spontane acties zullen het altijd goed doen.

 

2. Bezoek samen een concert of een festival

Staat er binnenkort een leuk festival op de agenda of is je partner fan van een artiest? Regel dan kaartjes en verras je partner met een dagje weg naar een concert of festival. Hier zal je samen mooie herinneringen maken en het is natuurlijk ook de ideale manier om even te genieten en je hoofd te legen. Dit geldt natuurlijk ook voor een leuke theatervoorstelling. Het is vooral belangrijk om samen nieuwe herinneringen te maken.

3. Verras met een bos bloemen

Het klinkt misschien erg cliché en niet bijzonder, maar een boeket met rozen schreeuwt romantiek en zal altijd goed in de smaak vallen bij je partner. Zo is het leuk om het aantal rozen te kiezen voor het aantal maanden/jaren dat jullie samen zijn. Wat het nog specialer maakt, is om op de dag van jullie jubileum de bos bloemen op het werk van je partner te laten bezorgen. Een bos bloemen is een klein gebaar, maar doet heel veel.

hoe jubileum vieren

4. Ga naar de plek waar je elkaar voor het eerst ontmoet hebt

Dit idee is vooral erg leuk en bijzonder voor de mensen die al jaren bij elkaar zijn. Het is altijd leuk om samen terug te gaan naar de plek waar het allemaal is begonnen en waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Mocht de plek niet meer bestaan of wil je liever iets anders? Dan is het ook leuk om samen naar de plek te gaan waar je ooit ten huwelijk bent gevraagd.

5. Schrijf een liefdesbrief

Vroeger werden er nog veel liefdesbrieven geschreven, iets wat in deze moderne tijd minder snel gebeurt. Helaas, als je het aan ons vraagt. Koop een mooie kaart of schrijf een brief waarin je mooie momenten samen ophaalt. Voeg hier nog een leuke bos bloemen of een cadeau aan toe en het is compleet. Een ander leuk idee is om een fotoboek te maken met allemaal leuke foto’s van jullie samen door de jaren heen.

6. Haal het kind in je naar boven

Vergeet die standaard dates en doe samen eens iets heel anders wat je normaal gesproken niet zo snel zou doen. Ga samen naar de dierentuin of plan een avondje samen thuis met allemaal leuke bordspellen.

Er is dus genoeg keuze om jullie jubileum te vieren, maar het belangrijkste is natuurlijk om die dag samen te zijn en zoveel mogelijk leuke herinneringen te maken. Het hoeft dus echt niet allemaal heel duur of uitgebreid, want een klein gebaar kan al het verschil maken.