Vriendin heeft niks door als vriend huwelijksaanzoek doet

De vriendin van Stephen Kurtz is nogal druk op een dag, vandaar dat haar aandacht niet altijd op hem is gevestigd. Dat blijkt ook wel uit het feit dat hij al op meerdere momenten met een ring in zijn hand staat. Op al die momenten heeft zij niet in de gaten dat haar vriend op het punt staat om een huwelijksaanzoek te doen.

 

Man doet meerdere keren een huwelijksaanzoek

De inmiddels gelukkig getrouwde vrouw, heet Liz Bruner. Lange tijd lukte het haar om niks op te merken op het moment dat haar man met een ring in zijn hand stond. Zelfs wanneer Steven binnen handbereik van haar afstaat lukt het niet. De ring heeft zelfs op haar kussen gelegen terwijl ze sliep. Misschien droomde ze er toen al van een huwelijksaanzoek van haar man. Dat zou een realiteit worden zodra ze haar ogen had geopend.

steven-kurtz-vrouw-ten-huwelijk-vraagt-768x1024 steven-kurtz-q-768x1024

Mensen reageerden enthousiast op de grap

Veel mensen reageerden met enthousiasme op de post van Steven Kurtz. Hij kreeg dan ook complimenten voor de goeie grap. Sommige vrouwen waren zo enthousiast dat ze zelfs hun partner gingen taggen, met de mededeling dat ze ook zoiets moeten doen. “Het bewijs van loyaliteit” en “dit verslaat alle huwelijksaanzoeken” waren een paar van de enthousiaste reacties.

kampvuurSteven-Kurtz-vrouw-ten-huwelijk-vragen-768x1024 Steven-kurtz-kd-768x1024

Uiteindelijk besloot Kurtz maar een serieus huwelijksaanzoek te doen en ging hij op de knieƫn voor zijn meisje. Gelukkig voor Steven had ze het deze keer gelijk. Ze kon het niet geloven, maar zei volmondig ja.

Steven-kurtz-huwelijk

Wil jij je partner ten huwelijk vragen? Wanneer dit het geval is, dan kan zou je op een van deze prachtige locaties een huwelijksaanzoek doen.