De carrière van deze alleskunner

Miljuschka is een 37-jarige presentatrice, soapactrice, culinair expert én televisiekok. Kortom, een alleskunner. Ze is een bekend gezicht bij RTL-zenders en sinds 2016 is ook te zien als gezondheids- en voedingsdeskundige bij RTL Boulevard. In 2017 tekende ze een contract bij RTL Nederland en daarna presenteerde ze samen met Martijn Krabbé Topchef Academy op RTL 5. Hierna heeft ze in nog veel meer programma’s gepresenteerd zoals Decembernieuws, Miljuschka Kookt en Snackmasters.

Een succesvolle carrière? Dat heeft ze zeker. Als je benieuwd bent naar de kookkunsten van de televisiekok, kun je ook een kijkje nemen op haar website die volstaat met diverse recepten.

Miljuschka Witzenhausen gaat uit de kleren om Pasen te vieren

De brunette heeft op Instagram bijna één miljoen volgers en plaatst vooral foto’s van haar heerlijke recepten waar je van gaat watertanden. Zo nu en dan verschijnt er echter ook een opvallende foto van haar op Instagram. Zo ging Miljuschka met kerst ook al op de foto met alleen twee kerstballen voor haar lichaam.

Recent heeft Miljuschka Witzenhausen een nieuwe foto geplaatst om een winactie mede te delen aan haar gelieve volgers. Deze foto trekt veelt aan dacht, maar dan hebben we het niet over de winactie. De presentatrice gaat volledig uit de kleren en is enkel alleen bedekt door een paar paashazen. Daaronder staat de caption: “Raad en win! Hoeveel paashazen zie jij? Laat het weten in de comments en maak kans op 1 van de 3 verrassingspakketten, samengesteld door moi. Reageer voor 11 april, want na Pasen worden de winnaars bekendgemaakt. Dus hop hop. 🐰.” Bekijk hieronder de foto van de brunette:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)