Waar kennen we Miljuschka Witzenhausen van?

De veelzijdige Miljuschka Witzenhausen verschijnt regelmatig op de televisie. Zo zien we haar als culinair expert o.a. bij RTL Boulevard, televisiekok in haar eigen programma of presentatrice. Al met al is ze als een vis in het water en tegenwoordig niet meer weg te denken uit dit wereldje.

Naast deze werkzaamheden, is ze nog meer bezig met koken voor haar eigen website. Hierop deelt zij onder andere recepten en weekmenu’s. Ook schrijft ze artikelen én deelt ze podcasts. Een bezig bijtje, kunnen we wel zeggen. Speciaal voor kerst lanceerde ze een magazine met flink wat recepten en de beste tips voor een prachtig kerstdiner. Hier maakt ze nu in stijl reclame voor.

Pikante reclame voor het kerstmagazine

Wat we daarmee precies bedoelen? Nou heel gemakkelijk. Miljuschka gaat uit de kleren om de laatste mogelijkheden tot het kopen van het magazine te promoten. Een wel heel pikante manier van reclame maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Aan de foto te zien, kan Miljuscka niet wachten tot kerstmis. Ze poseert met haar volledig ontblote bovenlichaam en we zien enkel twee kerstballen voor die haar private parts bedekken. Met een eigenwijs sexy gezicht kijkt Miljuschka de andere kant op. Ze weet er wel een uitdagend plaatje van te maken.

Miljuschka deelt wel vaker gewaagde foto’s op haar Instagram. Bekijk hier de foto’s waarin ze eerder haar prachtige vrouwelijke rondingen liet zien.