Miljuschka Witzenhausen

Lange dunne benen vinden de meeste mannen aantrekkelijk, maar wij vinden vrouwen met rondingen net zo mooi. Het ‘perfecte’ beeld hoe een vrouw eruit moet zien, is door onder andere social media flink verpest. Echter mag een vrouw in onze ogen ook trots zijn op haar rondingen. Zo bewijst ook lingeriemerk Aeria dat vrouwen niet graatmager hoeven te zijn. Miljuschka Witzenhausen is ook zo’n vrouw die dit bevestigt.

Misschien kennen jullie deze dame nog niet, maar Miljuschka Witzenhausen is een Nederlandse presentatrice, televisiekok en soapactrice. Je kent haar moeder misschien wel. Haar naam is Astrid Holleeder, de zus van Willem. De vader van Miljuschka was de bedrijfsleider van een bordeel dat in handen was van crimineel Cor van Hout. Cor van Hout was één van de ontvoerders van Heineken. Een vrij criminele familie dus, maar dat weerhoudt Miljuschka er niet van om goede dingen te doen.

View this post on Instagram

Dreams do come true🥰

A post shared by Miljuschka (@miljuschka) on

Een prachtige vrouw met rondingen

Miljuschka speelde onder andere in de bekende soapserie Onderweg naar Morgen. Daarna is ze zich meer op het gebied van eten gaan focussen en is ze sinds 2016 voedingsdeskundige bij RTL Boulevard. Daar presenteert ze tegenwoordig ook de weekend edities.

Waar jullie haar waarschijnlijk van kennen, is de 20ste editie van Wie is de Mol? uit 2020. Miljuschka Witzenhausen is een vrij bekende in de televisiewereld en heeft in vrij veel programma’s gezeten. Op haar Instagram laat zij verschillende mooie foto’s zien onder het motto ‘Body Positivity’, waarmee zij de schoonheid van vrouwen met rondingen echt naar boven brengt. Prachtig. Laten we maar snel gaan kijken naar deze mooie foto’s van de Nederlandse presentatrice.

View this post on Instagram

Ik wil je vragen even de tijd te nemen om dit te lezen. Het zijn de woorden waar ik mee wakker werd. De woorden van iemand die dag in dag uit naast me staat en mij begeleid zakelijk en inmiddels ook mentaal. Dank je @rene.smit Donderdag 8 oktober 2020 Het voelt als een gewone donderdag maar alles in je lijf weet dat dat niet zo is. Het is vandaag een speciale donderdag, zo voelt ie in ieder geval. Ook omdat deel 2 van #eerlijkefoto live staat maar ook omdat je de komende uren zal toewerken naar één van je volgende hoogtepunten. In alle eerlijkheid is het één van de vele hoogtepunten van de afgelopen decennia. Je bouwt al jaren aan je eigen ontwikkeling, durft risico’s te nemen, op je bek te gaan, te vallen en….nog belangrijker….weer op te staan. Niet proberen is nooit een optie. Alles geprobeerd hebben, alles eruit halen, alles met de volle 1000% van je energie, enthousiasme, overtuiging, eigenwijsheid ;-), gedrevenheid en humor aanpakken. Doen, durven, dromen en doorpakken zijn de 4D’s van de Wet van Witzenhausen. Of ‘t komt door de genen van je moeder, of ‘t komt door de oprechtheid van je oma, of de werklust van je tante; al deze vrouwen hebben een rol gespeeld in wie jij bent. En al deze vrouwen zijn net als het hele team wat jij hebt gebouwd rondom jezelf ON-GE-LOFELIJK trots dat je daar vanavond zit in fucking Carré. Jij, met slechts 35 anderen. Genomineerd in een ongelofelijk mooie categorie. Een categorie die erkent dat je er mag zijn, zoals je bent. 1000% Mil. Ik wil dat je vandaag van elke seconde geniet, dat je alles tot je laat komen zoals t komt. Je hebt al gewonnen! En natuurlijk is meedoen belangrijker dan winnen…..HELL NO!!! Als je er dan toch bijzit dan wil je m ook winnen. Dat is wie jij bent!! En die mentaliteit heeft je gebracht tot waar je nu bent! En daarmee weet jij zelf ook dondersgoed dat vrijdag gewoon weer vrijdag is, met geen millimeter minder ambitie, met geen calorie minder slagroom en met geen centimeter minder doelgerichtheid. We zijn er vanavond allemaal bij, bij jou, bij jouw moment. Geniet volop kleine X #trotsopje #teammil #wezijnnogniethalverwege 📸by @mettinamakeup

A post shared by Miljuschka (@miljuschka) on

View this post on Instagram

Het is mooi weer. Meivakantie breekt aan. Quarantaine kilos zijn er bij iedereen. Mijn inbox ontploft over welke bikinis goed werken voor mijn lichaam. Onzekerheid is weer voelbaar in de lucht omdat velen weer vrezen om straks in een bikini rond te lopen. Dus het leek me wel weer een goed moment voor een #eerlijkefoto Het overgrote beeld wat we voorgeschoteld krijgen op insta is namelijk niet haalbaar voor velen ook niet voor mij. Omdat je genetisch een ander lijf hebt. Omdat je ervoor kiest om te genieten ipv constant op te letten en te lijnen. Omdat je geen 16 meer bent. Omdat je het leven leeft naar jouw inzicht en maatstaaf. Maar samen kunnen we deze balans veranderen. Wees trots op jezelf. Maak foto’s op het strand dit jaar. Verschuil je niet achter een tas, doek of maak alleen een foto van de kinderen. Herinneringen leven langer als je het vast legt. Als je dus niet op de foto staat was je er op de lange termijn gevoelsmatig niet bij. Ik zou het echt te gek vinden als we weer samen een stroom van #eerlijkefoto kunnen creëeren. Dus post jouw #eerlijkefoto Zodat die foto’s het normale beeld word voor jou, mij, onze kids, partners etc. Geniet van je lijf, elkaar en het leven. Zeker in deze tijd realiseren we des te meer hoe belangrijk de normale kleine dingen in het leven zijn. Hoe zonde het is om je tijd te verdoen aan zelfhaat, jezelf af te zonderen vanwege onzekerheid en crash-diëten. Ik weet dat mijn foto’s op insta ook vaak verre van reëel zijn. Niet vanwege photoshop want daar ben ik op tegen. Filter nog tot daaraantoe. Maar vanwege het feit dat ik met een team werk. Maar wees bewust. Er is een heel leger voor nodig om me zo op de foto te krijgen. Make-up, styling en fotograaf. Dit is mijn duit in het zakje van de #eerlijkefoto LOVE YOURSELF😘

A post shared by Miljuschka (@miljuschka) on