Rolex GMT-Master II BLNR

Het horloge dat Federer droeg bij zijn overwinning op de Australian Open in 2017 en op zijn 41e verjaardag. Het horloge is zwart met blauw en is een van de populairste van het merk. Ook heeft het horloge een leuke bijnaam, Rolex Batman. De huidige versie van de “Batman” wordt momenteel verkocht voor $10.550.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Rolex Sky-Dweller Rose Gold

De Sky-Dweller werd voor het eerst uitgebracht terug in 2012, maar werd alleen aangeboden in kostbaar metaal tot ze in 2017 roestvrijstalen modellen uitbrachten. Deze heeft een chocoladebruine wijzerplaat en een rosé gouden kast. Deze Rolex Sky-Dweller Rose Gold heeft momenteel een marktwaarde van $55.000 tot $65.000.

sky-dweller rolex roger federer

Rolex Daytona “Orange”

Tijdens Wimbledon 2022 was Federer aanwezig voor de 100ste verjaardag van het toernooi in de All England Club. Tijdens het evenement werd Federer gespot met een gloednieuwe (maar off-catalogus) Rolex Daytona “Orange” in geel goud. Je kan heb waarschijnlijk niet meer in handen krijgen, maar de Rolex Daytona “Orange” wordt geschat op zo’n $86.750.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Rolex Vintage Daytona “Big Red”

Roger Federer wordt ook vaak gespot met deze vintage Rolex: de Daytona “Big Red”. Het is een roestvrij staal horloge met zwarte wijzerplaat. Hij heeft een zwarte acrylring. Dit is bijzonder aangezien deze niet langer wordt aangeboden op de Daytona-modellen. Het horloge staat bij verzamelaars bekend als de “Big Red” omdat er “DAYTONA” staat boven de 6 uur subdial in, je raadt het al, grote rode letters. Deze Rolex Daytona Big Red heeft een marktprijs tussen $120.000 en $150.000.

big red horloge rolex roger federer

Rolex Oyster Perpetual 41 Yellow

Naast de groene Oyster Perpetual heeft Federer deze ook in het geel in zijn horlogecollectie. Dit horloge heeft een heldere mosterdgele wijzerplaat. Rolex stopte eerder in 2022 met de gele wijzerplaat. Daarom is de huidige marktprijs voor de Rolex Oyster Perpetual 41 Yellow bijna $20.000.

rolex collectie van roger federer

Het Rolex horloge van zijn vrouw

Natuurlijk is Roger Federer niet de enige met opvallende horloges. Zo is namelijk zijn vrouw recent gespot met de Rolex Cosmograph Daytona ‘Rainbow’. Deze is alleen niet te koop en valt dus onder de “off-catalogue” van Rolex. Het horloge is uniek vanwege de uurwijzers, die met 18-karaats diamanten bekleed zijn. Volgens de Instagram-pagina insaneluxurylife is de retail price $152.000, maar heeft het horloge een marktprijs van zo’n $750.000. Sick!