Wie is Jade Anna?

Jade Anna is 18 jaar en is werkzaam als influencer en vlogger. Op het TikTok heeft ze in totaal de grootste fanbase, met maar liefst 1.3 miljoen volgers.

Jade Anna is geboren in Heemskerk en begon op jonge leeftijd al met het maken van video’s. In 2015 begon ze met haar YouTube-kanaal genaamd Forever Jade, waar ze make-up tutorails, lifestyle video’s en reisvlogs deelt met haar volgers. Jade Anna kreeg in 2021 een relatie met bekende YouTuber Gio Latooy, waar in december 2022 een eind aan kwam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Hoeveel verdient Jade Anna per TikTok-video?

TikTok is in de afgelopen jaren enorm gegroeid en is nu een van de bekendste sociale media ter de wereld. Bedrijven kunnen hun bekendheid goed vergroten via TikTok. Dit was ook het doel van het bedrijf Closetvanval. Dit bedrijf plaatste een oproep op haar TikTok-account dat zij  opzoek waren naar bekende influencers met maat 34, 36 of 38.

De volgers van het account dachten goed na en kwamen bij Jade Anna terecht. Jade Anna heeft namelijk een enorm bereik op TikTok en je zou dan wel denken dat zij dit bedrijfje zou willen helpen. Dit bleek uiteindelijk niet zo te zijn. Het bedrijf vertelde namelijk dat Jade Anna 6.000 euro vraagt per post. Dat is een lekker bedrag voor iemand van slechts 18 jaar. Zie het bericht hieronde:

salaris jade anna influencer

Hoe dan ook, deze dame timmert hard aan de weg. Zo heeft Jade Anna onlangs een prachtig huis gekocht in Heemskerk.