Kylie Jenner is de succesvolste van allemaal

De 25-jarige Kylie Jenner is geboren op 10 augustus 1997 en is de jongste van de Kardashian-Jenner Familie. Ondanks dat zij vier oudere zussen heeft, die financieel ook hard aan de weg timmeren, is Kylie by far de succesvolste van de vier. Zo heeft Kylie in de zomer van 2018 namelijk de titel ‘jongste miljardair’ van Marck Zuckerberg weten te veroveren. Dit heeft de brunette weten te bereiken door haar eigen bedrijven (onder andere Kylie Cosmetics, Kylie Skin, Kylie Swim en Kylie Baby) op te zetten met het geld dat zij met Keeping Up with the Kardashians verdiende.

 

Het grootste succes van Kylie Jenner komt uit haar bedrijf Kylie Cosmetics. Dit bedrijf heeft Kylie samen met haar moeder Kris Jenner opgezet en via haar zussen is het Kylie gelukt om extra veel bekendheid te genereren voor het merk. Dat het een succes is, dat valt ook aan de cijfers te zien. Op dit moment wordt de waarde van het bedrijf namelijk geschat op minstens 900 miljoen dollar. Niet zo gek dus dat Kylie de jongste miljardair van het moment is!

Kylie Jenner haar prachtige bikini body

Naast haar glansrijke carrière timmert Kylie Jenner ook lekker aan de weg op social media. Hier plaatst zij namelijk net zoals haar zussen de ene na de andere uitdagende foto in bikini of lingerie, waarbij haar rondingen nog eens goed benadrukt worden. Vaak doet zij dit om haar eigen bikini lijn te promoten, maar ook om haar volgers te entertainen. Nu is het weer raak en pronkt Kylie Jenner met haar prachtige bikinibody op Instagram. Dat zulke foto’s gewaardeerd worden door haar volgers, is geen geheim. Want de foto heeft inmiddels namelijk al bijna 10 miljoen likes verzameld binnen 24 uur. Kortom, Kylie Jenner is een heel goed voorbeeld van de beauty and the brains en dat is een combinatie waar wij mannen gek op zijn. Zie de foto’s in deze link.